Opladen Congstar Prepaid: Hoe om het te doen!

de Congstar opladen prepaid werkt in zes verschillende manieren: door de app, het opladen, SMS, telefoon, online en via een maandelijkse automatische incasso. We laten zien hoe deze opties gemakkelijk werken. Meer over dit hieronder!

Congstar prepaid opladen gemakkelijk gemaakt

Het opladen van de Congstar beltegoed wordt gedeeltelijk geschiedt via het meincongstar app te downloaden of via laadstations aan supermarkten, banken en benzinestations. Hier Congstar klanten kunnen prepaid tegoed aan de kassa te koop aan te schaffen. Bijzonder handig is de lading door incasso. Wie wil dit gebruiken om prepaid credit boeken via automatische incasso, breng aan een bepaalde gewenste datum mobiele telefoon krediet weer op de rails.

Congstar opladen prepaidEr zijn zes verschillende opties voor Congstar prepaid opladen. Bron: Congstar

Mogelijkheid nr. 1: opladen Congstar prepaid credit per app

Wie wil op zijn naam te verhogen per app, selecteert u bij Congstar Login tab, airtime uit. Hier heeft de gebruiker de keuze van de bedragen 15 €, 30 € en 50 €. De gewenste balans wordt automatisch afgeschreven van uw eigen bankrekening.

Mogelijkheid nr. 2: Congstar prepaid opladen via Aufladepartner

Krediet voor de Congstar prepaid kaart voor 15 € of 30 € in diverse zogenaamde Aufladepartnern, dus bijvoorbeeld supermarkten en drogisterijen verkrijgbaar. De stations variëren van echte, dm, Famila, Rossmann, Kloppenburg en Müller aan geldautomaten van de Savings Banks Finance Group en de coöperatieve banken en de Aral en Shell benzinestations. Congstar biedt haar in de detailhandel in twee prepaid opladen oplossingen. Bij het opladen van de mobiele telefoon creditcard met het geld code van de kassabon, selecteert de gebruiker de telefoon &# 42; 101&# 42; # geld code en druk op de groene beltoets.

Congstar prepaid opladen opladenAufladepartner onder meer supermarkten, benzinestations en drogisterijen.

Het alternatief is de directe opladen via een terminal bij de kassa, wordt uw eigen telefoonnummer in de terminal op tweemaal ingevoerd om prompt automatisch opladen optreedt. Deze directe oplading via een debit card terminal mogelijk spaarbanken, coöperatieve banken en postbanken. De gebruiker klikt op het EG-machines op de functie mobiele telefoon op te laden, kiest onder de mobiele operators Congstar en gaat de eigen geheime pincode. Voer vervolgens tweemaal het telefoonnummer in en selecteer het te laden bedrag. Ten slotte zal de gebruiker een bevestigings-sms over het opladen te ontvangen.

Congstar prepaid opladen via SMS: Optie nr. 3

Voor het opladen via SMS als de volgende mogelijkheden om aan de incasso noodzakelijk. Het zal ook een laad PIN als een persoonlijk identificatienummer nodig. Dit zal laden in onder credit meincongstar > opgericht om op te laden via de telefoon of sms. De gebruiker stuurt naar de Congstar prepaid kaart SMS snelkeuze 22011 met de tekst opladen en persoonlijke opladen PIN. Wie of opladen van de prepaid-kaart met 30 € en zijn opladen PIN wil stimuleren 5678, stuurde de volgende tekst: opladen 30 5678

Opladen Congstar prepaid telefoon in binnen- en buitenland: Optie geen 4.

Congstar klant belt de binnenlandse markt vrij speed dial 22011 en volg de aanwijzingen. de viercijferige pincode op te laden is hier nodig. In het buitenland, het gesprek gaat naar + 49-171-2522011 en wordt gefactureerd als een standaard aansluiting vanuit het buitenland naar Duitsland.

Congstar prepaid opladen vraagDe Congstar beltegoed kunnen snel en eenvoudig worden aangevraagd.

Mogelijkheid nr. 5: Congstar prepaid online opladen

In meincongstar kiezen tussen opladen van de punt van de directe kosten. Selecteer vervolgens het bedrag van 15, 30 of 50 € en zal de gebruiker een bevestigings-sms zodra het opladen is gedaan te ontvangen.

Mogelijkheid geen 6:. Congstar prepaid credit automatisch via maandelijkse automatische incasso

Hier maandelijks bedrag de gewenste hoeveelheid onder meincongstar het item wordt geactiveerd en ingesteld, die nu op een maand automatisch op hun prepaid-kaart geladen. De instelling, natuurlijk, wijzigen of uit te schakelen op elk gewenst moment online.

map
Adblock
detector