Snel en gemakkelijk zoeken naar contactpersonen in Skype

Snel en gemakkelijk zoeken naar contactpersonen in Skype

om te kijken naar Skype-contacten is eenvoudig en vereist geen technische kennis. Hoe dit wordt gedaan, gebruikers hier. Skype is een zeer populaire programma waarmee mensen over de hele wereld elkaar bellen of berichten uitwisselen. Omdat niet elke vriend of kennis in hun eigen lijst met contactpersonen, legt deze instructies als ze worden gevonden. Zoeken naar Skype-contactpersonen is het mogelijk in een paar stappen.

om te kijken naar Skype-contacten is snel en gemakkelijk

De volgende stappen hoe wordt uitgelegd in Zoeken Skype-contactpersonen en kunt toevoegen. Dit proces heeft geen technische kennis nodig en kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd en.

welke eisen van toepassing zijn?

Zo kan de gebruiker zoeken naar andere mensen, het moet een recente versie van Skype hebben. Wie heeft dit niet, kan Skype hier gratis worden gedownload. Een download en installatie gaan er vonstatten binnen enkele minuten.

hoe om te zoeken naar andere mensen

Deze tutorial is mogelijk op een eenvoudige manier om Skype-contactpersonen zoeken: stap 1De gebruiker moet het programma Skype starten en meld u aan met een geldige gebruikersnaam en wachtwoord. Nu normaal, wordt de lijst met contactpersonen weergegeven en alle standaard opties zijn beschikbaar. stap 2De gebruiker heeft nu de blue-gecodeerde symbool "contactpersonen toevoegen" Klik op. Hier heeft de gebruiker de mogelijkheid om andere mensen met hun echte naam, het e-mailadres of de Skype-gebruikersnaam te zoeken. Skype Kontkte Zoeken 1 stap 3Als de lookup is een hit, kan de andere contactgegevens worden toegevoegd. In geval van twijfel over de vraag of dit de juiste persoon is, kan de gebruiker het profiel van de ander weer te geven met een klik van de rechter muisknop. Dus de andere persoon weet waarom de gebruiker wenst toe te voegen, kan een kort bericht op het verzoek contact worden toegevoegd. Een zoektocht door de stad, zoals het mogelijk om in oudere versies van Skype was, is in de huidige versies niet meer mogelijk. Voorkomen moet worden dat gebruikers berichten met twijfelachtige inhoud en spam verzonden.

  custos Skype: Quando o Skype está carregada e quando não?
map