Hoe kan ik Skype reclame te verwijderen?

Hoe kan ik Skype reclame te verwijderen?

Banners tijdens het chatten zenuwen enorm. We laten zien hoe om advertenties te verwijderen in slechts een paar klikken Skype. nu uit en vrij van reclame Chat! Veel gebruikers die gebruik maken van Skype, zijn dat niet aan voortdurend reclame materialen worden weergegeven en zou op Verwijder Skype Advertising. Persoonlijke gegevens worden gebruikt door Skype te sturen naar het door de gebruiker op maat gemaakte reclame. Als u dit niet langer te ontvangen, het duurt een paar stappen uit te schakelen, want een eenmaal gegeven toestemming om de gegevens te gebruiken, kan ook worden ingetrokken.

Doel: Verwijder definitief Skype Advertising

Elke gebruiker heeft het mogelijk gemaakt voor het downloaden van Skype de boodschapper tijdens de installatie om persoonlijke informatie te gebruiken om persoonlijke reclame weer te geven. Wilt u meer advertenties te ontvangen, de intrekking van deze vergunning is de eerste stap. Verwijder Skype Advertising

Wat is er nodig om de reclame te verbergen?

Om succesvol reclame te verbergen op Skype, geen extra te downloaden of een bepaalde software. Men hoeft alleen maar naar zijn pc en een internetverbinding. Na het uitvoeren van de software, hoeft u alleen om in te loggen.

Slechts een paar stappen om de ad-gratis Skype

Zoals reeds beschreven, is de eerste stap als je wilt Skype reclame, de terugtrekking van een gegeven toestemming om persoonlijke gegevens te gebruiken om gepersonaliseerde advertenties weer te geven te verwijderen. Dit wordt gedaan in een paar stappen:

 • Open Skype en teken
 • Klik op de menubalk in de rechterbovenhoek van de functie Skype opties
 • Door te klikken op het gebied van privacy
 • Verwijder de haak voor het punt dat Microsoft het mogelijk maakt, uit te breiden persoonlijke reclame met behulp van de gegevens verstuurd naar Skype
 • Klik nu alleen nog op te slaan bevestigen
  Verwijder Skype Advertising Privacy Als u wilt dat de reclame volledig te verwijderen, moet u het volgende doen:
 • Klik op Acties in de menubalk
 • Na selecteert u Opties
 • Als u op de hints gebied en open vervolgens de subcategorie Meldingen
 • Sla het verwijderen van beide haken in de voorkant van de opties en de verandering met OK.
  Verwijder Skype reclame Meldingen In een tweede stap kan men de reclame boven de Skype-venster te verwijderen. Hier, echter, moet je een beetje dieper in het systeem. Door het blokkeren van specifieke IP-adressen in het hosts-bestand van Windows de manier waarop de reclame aan de Skype geblokkeerd is en dus ook geen reclame meer verschijnt.
map