Skype Web: Dus je kunt chatten zonder te installeren

Skype Web is een browser toepassing van VoIP-reuzen. Met de online versie gebruikers kunnen contact opnemen zonder Skype downloaden en installeren met vrienden. We laten u zien hoe.

Skype Web: Direct in het browser-chat

Wie wil om in te loggen op de gedeelde computer of mobiel apparaat in Skype, kan de installatie van het uitgebreide programma te voorkomen. Op het web versie van Skype-gebruikers kunnen eenvoudig in contact te komen via de browser en zonder beheerdersrechten aan andere gebruikers.

Het web app is nog in beta-versie en is te vinden in meer dan 40 talen, waaronder het Duits. De Skype Web versie is niet zo gemakkelijk te vinden voor onervaren gebruikers.

Eerst moet de gebruiker moet je naar de website van de fabrikant en meld je daar met haar gebruikersnaam of de opgeslagen e-mailadres en de Skype-wachtwoord.

Hier vindt u onder het kopje Mijn account Skype optie in Web testen (bèta) op een nieuw browservenster geopend met de chat.

Skype Web

Als alternatief kunnen gebruikers ook deze link en open, zodat dezelfde webapplicatie te volgen.

Skype webchat met een aangepaste gebruikersinterface

De webclient geeft zowel profielfoto gebruikt en alle begeleide gesprekken. In tegenstelling tot de desktop-applicatie en het afzien van de directe weergave van de contacten. Hiervoor worden alle gesprekken in chronologische volgorde.

Als u een nieuw gesprek wilt beginnen, gebeurt dit via de knop Nieuw. Alleen hier alle beschikbare contacten worden weergegeven. Ook het toevoegen van nieuwe personen uit de Skype-directory is mogelijk.

Skype Web Chat

Browser plugin (video) bellen

Direct na het inloggen in de browser, het chatvenster geopend. Voor audio- en video-oproepen in de bèta van Skype Web een plugin nodig is. Dit kan bij de eerste start worden geïnstalleerd.

Gebruikers hebben deze stap, de installatie van de volgende (video) zal worden verplaatst oproep overgeslagen. De webclient opent vervolgens een nieuw dialoogvenster waardoor gedownload de juiste extensie en kan worden geïnstalleerd. Zonder deze installatie het web app werkt alleen als een instant messenger in de browser.

Skype Web Plugin

Beperkte functionaliteit voor Skype in de browser

Skype Web bevat de functies chatten, telefoongesprekken en video-telefonie. Met deze functies, de webversie is een goed alternatief voor de installatie van het programma met externe computers. Dit is vooral handig als de gebruikers niet over de benodigde beheerdersrechten nodig zijn voor een faciliteit van de desktop-versie.

Andere populaire functies die de VoIP-provider de top hond is geworden, zijn niet te vinden in de beta-versie van de app. Zo is de oproepen van telefoonnummers, het delen van schermen of het verzenden van bestanden en afbeeldingen is nog steeds mogelijk alleen in de volledige versie.

map