Meestal niet vallen Skype kosten wanneer te chatten en telefoongesprekken. Er zijn echter uitzonderingen. Kijk nu welke degene bent!

Als u op zoek bent naar internettelefonie naar een geschikte software die snel gaat omgratis Skype download. Skype introduceerde de internet-telefonie een zeer jonge leeftijd en is het meest populair vandaag en wordt gebruikt door veel gebruikers. In gesprekken die online van de ene computer worden uitgevoerd naar een andere computer, die zijn gemaakt in de regel geen kosten in Skype; Er zijn echter een aantal uitzonderingen die soms moeilijk te doorzien zijn.

Skype kosten

Skype kosten: Hoe gaat het kosten

De meeste gebruikers van Skype weten dat in gesprekken die online worden uitgevoerd, ontstaan ​​er geen Skype kosten. Ondoorzichtig contrast, het is als een vaste telefoon of een mobiele telefoon via Skype te noemen. De kosten zijn afhankelijk van de oproep van bestemming. Deze gids wordt precies uitgelegd hoe u Skype-tegoed te laden en wanneer ze zich voordoen vergoedingen.

De systeemvereisten voor Skype

Skype kan op alle gangbare besturingssystemen worden geïnstalleerd. Dit geldt ook voor de nieuwste versies van Windows, Mac en Linux. Ook Skype wordt ondersteund op mobiele apparaten zoals Windows Phone, Android of iOS. Daarnaast is het belangrijk om over een snelle internetverbinding beschikbaar is. Daarnaast moet - als videobellen moet worden uitgevoerd - een webcam en een microfoon aanwezig te zijn.

De exacte kosten

Van te voren is het zeer belangrijk om te weten in termen van kosten, dat alleen is het doel van het gesprek is belangrijk. Waar komt de gebruiker oproepen, doet er niet toe; het tarief is altijd hetzelfde. Kosten alleen voor oproepen naar vaste lijnen en mobiele telefoons.

Stap 1: Voordat een betaalde oproep kan worden gemaakt, moet een bepaald Skypetegoed worden aangeschaft. Het krediet kan verkrijgbaar in zowel de Skype-software zelf, alsmede op de productie kant.

Skype kosten krediet

Stap 2: Als een oproep naar een vaste of mobiele telefoon gemaakt, de kosten tijdens het gesprek ziet. Zo is de tarieven op voorwaarde dat de gebelde partij afneemt getoond in het gesprek venster.

Skype-gesprek venster kosten

Stap 3: Wie belt regelmatig via Skype naar vaste telefoons en mobiele telefoons kunnen ook een zogenaamde abonnement voor gesprekken te kopen. De gebruiker kan er zeker van zijn dat er meer krediet beschikbaar is voldoende en spontane gesprekken kunnen worden gemaakt. De exacte kosten verschillen van land tot land en kan worden gecontroleerd aan de kant van Skype.