Verwijder Skype-bericht: Stap-voor-stap handleiding

Vaak is het zeer belangrijk voor de gebruiker, Verwijder Skype berichten aan. Precies hoe het werkt, leert de gebruiker hier! Het Amerikaanse bedrijf Skype, gratis te downloaden, oorspronkelijk wilde maken met IP-telefonie doorbraak. Echter, een meerderheid van de gebruikers gebruik maken van de software voor het verzenden van instant messages. Wie wil de snel groeiende in omvang conversatie protocollen en Skype berichten te verwijderen, kan verkrijgen in het licht van deze instructies.

Verwijder Skype News - Hier is hoe!

Who's doel is om Skype-berichten te wissen zou vaak het minimaliseren van de privacy risico of minder opslagruimte gebruiken. Bovendien maakt het Skype mogelijk om individuele berichten later te verwijderen. Dit is vooral handig wanneer een bericht per ongeluk naar de verkeerde ontvanger is verzonden of bevat bepaalde inhoud die ze de juiste ontvanger niet mag komen.

Verwijder Skype nieuws en conversatie logs

Om Skype om berichten gesprek logs te verwijderen en de gebruiker heeft om een ​​verbinding met de Skype-software. Om de persoonlijke gebruikersnaam inloggen en het juiste wachtwoord is vereist.

Stap voor stap naar het doel: berichten te verwijderen met Skype

Als al deze berichten of gesprek logs worden verwijderd, waardoor gaat u als volgt te werk: stap 1Binnen het hoofdmenu "Skype" te kiezen voor de optie "instellingen" out. Verwijder Skype berichten stap 2Hier vindt u onder het menu-item "privacy" de sub-post "Save gespreksgeschiedenis", stap 3: Als u alle Skype om berichten te verwijderen, hier kiezen voor de optie "Clear History" out. Let op: Als u de veiligheidsvraag te bevestigen verschijnt dan weer met "verwijderen"Alle gesprek logs van Skype (incl. Chat, SMS en voicemailberichten) zijn permanent verwijderd en onherroepelijk. Moet alleen begrijpen individuele berichten worden verwijderd uit een gesprek, gaat u als volgt te werk: stap 1Ten eerste, de juiste boodschap die moet worden verwijderd moet worden gemarkeerd. stap 2Als u met de rechtermuisknop klikken kan nu "bericht verwijderen" worden geselecteerd. Voor de veiligheid, wordt de gebruiker gevraagd om te bevestigen om de geselecteerde Skype-bericht verlangen zodra de definitieve hier verwijderen. Verwijder Skype-bericht verwijderen stap 3: Als u wilt dat dit venster niet zal verschijnen in de toekomst, kunt u dit doen door de optie "Niet meer laten zien" in het dialoogvenster in te stellen.

map