Skype Moji vertegenwoordigen een nieuwe manier om informatie uit te wisselen over de Microsoft Messenger. Met de huidige Skype Download Tal kort, bondig en grappige clips beschikbaar die gratis kan worden verzonden via de tool. Dus Skype is volgende pak en zegt boodschappers zoals WhatsApp & Co, die een sterke nadruk op emoji te plaatsen, de strijd op.

Wat zijn de Skype Moji?

De term Moji is een neologisme van de Microsoft Messenger Skype. Op dezelfde manier als emoji zijn korte clips illustreren emoties en stemmingen, vandaar de begripsmatige overeenstemming. Door het weglaten van de letter E, is de nabijheid van de frase Movie geproduceerd in toevoeging. Wat is consistent, voor zover het in het Moji om korte videofragmenten. Net als bij GIF clips duren slechts een paar seconden en opent een nieuwe manier waarop gebruikers met elkaar in contact. In tegenstelling tot GIF echter stuurde clips bevatten een soundtrack. Of dit is eigenlijk een voordeel, blijft in tijden, waarin gelegd meer en meer waarde aan stille communicatie, maar om gezien te worden.

Skype Moji

Hoe kan de Skype Moji worden verzonden?

De korte clips kan worden gevonden als de emoji achter de smiley icoon van het tekstveld. Deze is onderverdeeld in vijf categorieën momenteel. Door te klikken op het pictogram van de klok van de recente items kan worden genoemd. Daarnaast is het weer een smiley, biedt toegang tot de emoji. De laatste van de symbolen bevat de nieuwe Skype Moji. Om het voorbeeld van de clip te zien strekt zich een korte klik op de voorbeeldafbeelding. Toch zal het voorbeeld alleen worden uitgevoerd zolang u geen andere Moji selecteren. Als de clip is afgewerkt of heeft een andere gekozen, verschijnt op het icoon van blauwe pijl de laatst gespeelde Moji's. Als dit wordt geklikt, stuurt de betreffende clip.

categorieën Skype Moji's

Welke motieven zijn er?

Dankzij talrijke partnerschappen tussen Microsoft en verschillende studio's, zoals BBC of universele Skype heeft een aantal Moji in de Messenger geïntegreerd. In een totaal van drie categorieën, kan de mini-clips te vinden. In de kolom Hollywood ligt naast fragmenten uit geanimeerde films als King Kong, Ted of de Minions een aantal gerenommeerde acteur met opvallende film quotes. Deze omvatten onder andere Brad Pitt, Tom Hanks, Arnold Schwarzenegger, Adam Sandler en zelfs grootmeesters Al Pacino heeft de eer. inclusief verschillende versies van Doctor Who en de sympathieke Benedict Cumberbatch als Sherlock Holmes - een pictogram op de BBC Stars gevonden. De laatste categorie wordt momenteel gedomineerd door de Muppets. Hoewel Kermit the Frog ontbreekt, maar met Miss Piggy, Fozzi beer, de Amerikaanse Adler Sam en het dier een aantal van de meest schitterende Henson personages zijn vertegenwoordigd.

Volgens Skype, worden de motieven verder geleidelijk verhoogd.