Verander Skype profiel foto

Verander Skype profiel foto

Binnen een korte tijd kan de optische boegbeeld in IP-telefonie provider te vervangen. leren nu had te gaan en verander de Skype-profile picture! Profielfoto’s zijn niet alleen een manier om jezelf persoonlijk uit te drukken – zij het overzicht ook aanzienlijk vergemakkelijken. Met slechts een paar eenvoudige stappen kan de ** Skype profielfoto veranderd worden ** en uw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Wie heeft er niet IP-telefonie software, Skype kan hier worden gedownload. Verander Skype profiel foto

snel gedaan: Change Skype profiel foto

Profielfoto’s zijn kleine afbeeldingen die kant zijn de gebruikersnaam. Ze hebben niet alleen toestaan ​​dat de individuele vormgeving van het profiel, maar ook de index als chatgesprekken of congressen. De oriëntatie in vriendenlijsten gemakkelijker. Wie veranderen hun profielfoto in Skype, maar het wil anoniem blijven, dan kunt u ook gebruik maken van onpersoonlijke foto’s – er zijn geen regels over het onderwerp.

Al in de accountinstellingen

Zelfs bij het installeren van Skype, wordt de gebruiker gevraagd om een ​​account profiel foto te maken en in te stellen. De upload uw eigen beeld van de harde schijf of – voor degenen die een webcam – de mogelijkheid van het gebruik van de zelfde om een ​​foto te nemen en deze te gebruiken als je profiel foto: Het programma biedt twee opties.

Een nieuw profiel foto in minuten

Om de Skype-profielfoto wijzigen, moet alleen de volgende maatregelen worden genomen: Verander Skype profielfoto ingesteld schermafbeelding Stap 1: In de linkerbovenhoek van het menu-item "Skype" Selecteer. Stap 2: Door te klikken op "profiel" opent een menu waarin u de te selecteren "Change Display Picture" Selecteer. Stap 3: Nu een venster waarin twee opties worden aangeboden wordt geopend: "kiezen" en "momentopname", Stap 4: Om een ​​foto te maken, wordt het beeld gebruikt dat wordt verzonden vanuit de webcam in het venster. Nu naar wens uit te lijnen het beeld en te klikken op "momentopname" de fotoshoot! Stap 5: Om een ​​afbeelding te gebruiken van de harde schijf, op de knop "kiezen" Klik op de schijf en selecteer de gewenste afbeelding. Stap 6: Skype biedt gebruikers nu de mogelijkheid om hun profielfoto te passen aan uw smaak. Met een bevestiging kan nu eindelijk veranderen de Skype-profile picture!

map