Dus laat Skype-contactpersonen verwijderen

Oude Skype-contactpersonen te verwijderen brengt orde in de lijst met contactpersonen. Daarnaast is het mogelijk met een paar klikken. We laten zien dat. het schoonmaken van uw lijst met contactpersonen nu! Skype is de meest populaire aanbieder van video-telefonie op de computer, tablet of smartphone. Na verloop van tijd, vele contacten ophopen bij regelmatig gebruik, waarvan een groot deel zal uiteindelijk niet meer nodig. Gelukkig kunt u snel en gemakkelijk aan Verwijder Skype-contactpersonen.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zijn Skype-contacten te wissen

De Skype downloaden is gedaan niet alleen gratis en snel, het gehele oppervlak van de Messenger-software is duidelijk ontworpen en is eenvoudig te gebruiken, zelfs door onervaren gebruikers. De mogelijkheid om onnodige contacten Skype verwijderen, kan door iedereen worden uitgevoerd met een paar klikken. Verwijder Skype-contactpersonen

Het volgende is nodig voor het organiseren van contacten

Voor het organiseren van de Skype-contacten alleen de gratis software van Skype nodig is. Deze is beschikbaar voor computers met Windows, Mac of Linux-systeem, zijn er ook apps voor Android en Apple-apparaten, evenals Windows Phone.

Contacten verwijderen in een paar stappen

Stap 1: ** Wie wil zijn Skype-contacten wilt wissen, moet eerst de software van Skype op dat apparaat te openen. Verwijder Skype-contactpersonen klik met de rechtermuisknop ** Stap 2 (computer gebruik): Als Skype wordt gebruikt op een computer, het schrappen van de contacten plaatsvindt een paar klikken. Voor dit doel gewoon om contact door rechts te klikken te verwijderen moet (op Mac-computers: ctrl + click) zijn geselecteerd. In het menu dat vervolgens wordt geopend, klikt u op Van contacten verwijderen om elke gebruiker uit de lijst met contactpersonen te verwijderen. De annulering moet dan alleen in de eerste pop-up vensters te worden bevestigd. Verwijder Skype-contactpersonen Bevestiging Stap 2 (app-gebruik): Een contactpersoon op mobiele apparaten zoals smartphones of tablets te verwijderen, zijn er maar weinig daden ook nodig. Daartoe moet een vinger voor een lange tijd alleen op het scherm worden geplaatst. Eenmaal in de linker bovenhoek van elk contact een kleine X weergegeven, de deletie mogelijk. Hiervoor hoeft alleen de X raak het betreffende contact en de doorhaling in het volgende venster te worden bevestigd. Op deze manier kan verouderde of ongewenste contacten uit de lijst te verwijderen.

map