Verwijder Skype Name: Hoe werkt het?

de functie Verwijder Skype-naam is niet zo gemakkelijk om de VoIP-provider te vinden. Verkrijg informatie en permanent los te koppelen van Skype! Met de Skype-download beschikbaar is over de hele wereld mensen met vrienden, kennissen en zelfs volledig onbekende te praten. Dit kan gedaan worden via geschreven chatten, maar ook video chats en doorgifte van gegevens mogelijk zijn. Ook kan bellen met Skype kosten. Maar niet elke gebruiker wil om te bezitten en dezelfde account voor een mensenleven gebruik. Hoe kan de Skype-naam te verwijderen is relatief eenvoudig te implementeren.

Verwijder Skype Name: privacy policy

Net wanneer een account is niet langer wordt gebruikt, is het raadzaam dit te verwijderen, zodat er geen vreemden kan de gegevens te bekijken. Gebruikers hebben verschillende opties die kunnen worden gebruikt om hun eigen account te verwijderen. Hoe kan de Skype-naam te wissen, verklaart de volgende instructies. Verwijder Skype-naam

De voorwaarden voor Skype

Skype voor een aantal fundamentele dingen nodig zijn, zoals een camera met een microfoon en een snelle internetverbinding. Daarnaast is er een Windows- of Linux-computer of een Mac nodig is. Windows-gebruikers moeten Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8 gebruiken Gebruikers van Macs vereisen Mac OS X 10.5 of hoger, terwijl de gebruikers met Linux Ubuntu 10.04+ Debian 6+, 16+ Fedora of SuSE Open wordt aanbevolen 12.1+. Alle computers zullen ook een processor nodig met minimaal 1 GHz en 512 MB RAM.

Zo zal de account verwijderd

Omdat Skype gebruikers Laat het account zelf wordt gewist kunnen, moeten gebruikers contact opnemen met de klantenservice van Skype. 1&# 46; stap: Ten eerste moet de sectie op de Skype-website "ondersteuning" worden geselecteerd. De gebruiker moet dan inloggen met hun account. Verwijder Skype Name Ondersteuning 2&# 46; stap: Nu de extra kwestie moet "Account en wachtwoord" geklikt worden. Daarna wordt de knop "account verwijderen", 3&# 46; stap: om het account te verwijderen, moet nu opnieuw worden uitgelegd precies schrijven. Na de accountgegevens moet opnieuw worden bevestigd. 4&# 46; stap: Meestal tot de account is verwijderd duren maximaal twee weken.

map