Een onderschat alternatief voor conventionele toepassingen aan de Telefoneren via het internet, is Fonie. Lees hier alles over de knappe site!

Of het internetcafé, op scholen computers of op het werk - op sommige computers wel en niet kan niets doen en laten wat leuk het. En indien noch Skype of andere diensten die op de computer zijn geïnstalleerd, dan moet het er donker uitzien als het gaat om telefonie. Echter, als je wilt gebruiken op zijn persoonlijke PC Skype, komen hier om gratis Skype download.

Op het internet, bellen via fonie.de

De gratis service van Fonie biedt de mogelijkheid om te bellen binnen enkele seconden op het internet - ook met video. En het beste: dit is geen installatie van extra gereedschap nodig is. De enige vereiste is een kleine speech gerechten, wat je meeneemt in jezelf twijfelen, en een geïnstalleerde Flash plug-in. De zijkant van Fonie biedt verschillende varianten: de one-way gesprek en de geregistreerde versie voor gebruikers die willen bereikbaar zijn. Fonie draait op Windows en Linux-systemen en kan worden uitgerust met mooie ringtones. Zelfs voorstanders van anonimiteit zal blij zijn Fonie winkels beweert uitsluitend "Duur en tijdstip van het telefoongesprek", Noch IP noch de inhoud of anderszins.

internetgesprekken

De one-way telefoontje

Hier is de telefoon is zo gemakkelijk bijna overal elders op het internet. Na het openen van de zijkant Fonie en op de centraal geplaatste Knoop "Ik wil het maken van telefoon" toegang tot de camera en de microfoon moet eerst worden goedgekeurd. Dit betekent in detail of twee klikken in de opening Flash applet. De vergunning kan tijdelijk worden toegewezen of het algemeen vastgesteld. Er verschijnt een venster met een zogenaamde token. Deze token wordt gebruikt voor het identificeren en het telefoongesprek kan ofwel net gelezen, gekopieerd naar het klembord, of verzonden via e-mail - binnen handbereik via de server van Fonie en zonder vooraf in te loggen e-mail inbox. Na de opgeroepen partij op de link heeft ontvangen en geklikt, wordt de verbinding gemaakt en het kan worden lostelefoniert. De kwaliteit transmissie daardoor beweegt in gezonde middenveld.

Internet telefoon token

De geregistreerde versie

maar het is ook mogelijk altijd bereikbaar te zijn - zonder link ruil voor ieder gesprek. Hiervoor is een eenvoudige registratie op myfonie noodzakelijk. Deze gebruikers moeten slechts één e-mail adres hebben. Na één specificeert een gebruikersnaam die is ook de naam van de toekomst van de persoonlijke Fonie pagina (my.fonie.de/username). Over deze is nu toegankelijk. Gesprekspartner kan gewoon naar de persoonlijke pagina om te zien of deze beschikbaar is, of bel de toekomst.

Zo Fonie niet het wiel uitvinden, hoewel nieuw, maar de service van het jonge bedrijf is eenvoudig, werkt goed en is vooral voor gebruikers die eenvoudig het leuk vinden, een rond ding.