fix - "niet uit te schakelen doelwit Downloading": Android 2023

fix – “niet uit te schakelen doelwit Downloading”: Android

Zo nu en dan het moet zijn en de Samsung Galaxy mobiele telefoon moet Warden hernieuwd – of het toestel crashte of moet worden onderworpen aan een harde reset. En sommigen hadden het volgende probleem: Na het inschakelen alleen het bericht “Downloaden – niet uitschakelen doel“. Anders werkt niets. Wat te doen als het downloaden van de Samsung Galaxy S7 handleiding niet helpt:

ontdoen bericht opnieuw – “niet uit te schakelen doelwit Downloading”

De fout komt vooral voor in de nieuwere versies van de Samsung Galaxy. het bericht na het herstarten van het scherm, zal het Android besturingssysteem niet eenvoudig beginnen. In plaats daarvan, het scherm met de boodschap blijft aan totdat de batterij leeg is.

Downloaden - niet uitschakelen doel

Als “Downloading – niet uit doel hebben” aan het scherm, het is niet per se, maar een fout. Het toestel toont alleen de download-modus die de gebruiker per ongeluk tijdens het opstarten kan geactiveerd zijn en die is bedoeld om de firmware handmatig overzetten van de pc naar de smartphone. de modus is gestart, in de meeste gevallen met behulp van de snelkoppeling macht en lager. maar het kan ook zijn dat een hardware defect, zoals bij het vuil in de USB-poort. Dan is het mogelijk dat het bericht opnieuw en opnieuw.

maar als er geen externe schade zichtbaar is, en u het bericht hebt gezien slechts één keer op het scherm, moet u eerst reageren voorzichtig, omdat het kan zijn dat het besturingssysteem is beschadigd door ondoordachte actie.

Download modus te verlaten weer

Als je per ongeluk gleed in de download-modus, kunt u – in tegenstelling tot de instructies op de smartphone scherm – actie en geven een nieuwe, maar het apparaat als volgt starten – maar het beste om de instandhouding van het hierna genoemde volgorde de Samsung mogelijk:

  1. Ten eerste, druk op de knop ongeveer tien seconden en schakel de stroom uit. Reboot de telefoon na afloop. In de meeste gevallen is het reist nu zoals gebruikelijk back-up.
  2. Als het apparaat tijdens de werking van de schakelaar niet naar buiten moet gaan, moet worden geprobeerd op een andere manier met een reboot: Wanneer u macht, Volume omhoog / omlaag en Home-knop pers.
  3. Werkt ook niet, heb je het maar probeer de harde manier en verwijder de batterij. Dan moet het toestel normaal te starten.

Van de buitenkant vuil zichtbaar is, moet u deze eerst te verwijderen en dan proberen de stappen geleidelijk. In een hardware defect dat kun je je niet vast te stellen, maar het apparaat moet tegen wil en dank worden geruild of gerepareerd.

map