Gratis Serial Port Monitor

de Gratis Serial Port Monitor Download assisteren bij het toezicht op de COM-poort activiteiten. De freeware analyseert de datapakketten observeren het verkeer dat via seriële interfaces passeert en levert deze voorstelt.

Gratis Serial Port Monitor Download: Monitoren lees- en schrijftoegang

De interface Monitor Gratis Serial Port Monitor controleert en registreert alle betrouwbaar lezen en schrijven toegang tot COM-poorten. Dit kleine freeware programma vangt de input en output control codes en biedt een volledig dumpen hun parameters.

Gratis Serial Port Monitor Download

Gegevensuitwisseling via seriële poorten

een gegevensuitwisseling tussen de computer en de randapparatuur kan via de seriële interface. Seriële datatransmissie wordt gekenmerkt doordat de bits in volgorde, "serie-"Verzonden over de lijn. Hun betekenis is meestal de EIA RS-232 interface met de typische 9-pins D-sub stekker.

Ondertussen vervangen door standaard USB

Bij de overdracht van hoge datasnelheden over een korte afstand, is de parallelle poort heerste voor zowel seriële en parallelle interfaces zijn grotendeels vervangen door de standaard USB. Ook, Ethernet, USB, Firewire zijn modern seriële interfaces, maar worden meestal niet als zodanig bedoeld.

Open een nieuwe sessie in Free Serial Port Monitor

De gebruiker kan bepalen wie mag beginnen op elke machine Gratis Serial Port Monitor en te gebruiken. Om dit te doen, selecteer de menuoptie opent het tabblad Beveiliging Extra / parameters en. Met behulp van sneltoetsen F2 of Ctrl + N, genereert de gebruiker een nieuwe applicatie sessie. Uiteraard kan dit ook gedaan worden via de menu-optie Bestand / Nieuwe sessie. Indien gewenst kunt u zoeken naar een bepaald woord of een string. Voor deze, het menu-item Bewerken / Zoeken.

Toon controleert verzoeken in detail

Als het apparaat niet op de zijkant "de Serial Port Monitor configureren" wordt vermeld, kan de gebruiker de naam handmatig invoeren. Gratis Serial Port Monitor toont elke controle-verzoek aan de details. Standaard is deze functie uitgeschakeld. De gebruiker kan deze in te schakelen door het openen van de menu-optie Extra / Parameters en voer het serienummer tabblad IOCTLs. Extra developer tools kunt u vinden in onze software catalogus gratis te downloaden.

Gratis Serial Port Monitor Download Sneltoetsen

map