Amazon Video Download PC: Hoe het werkt!

Amazon Video Download PC: Hoe het werkt!

Amazon Video Download met deze truc: Als u wilt series en films te downloaden van Amazon Prime, een lidmaatschap en deze tool nodig. Leer hoe om de titel op de PC te redden!

Amazon Prime is een van de meest populaire streaming-diensten, die in de films en series abonnement kan worden genoten. Na het downloaden van de Amazon Instant Video app de titel op smartphones en tablets kunnen ook downloaden en te genieten van offline. Echter, dit werkt alleen op mobiele apparaten en niet op de PC. Als u nog steeds offline wilt besparen zijn favoriete film om hem te bekijken, bijvoorbeeld op vakantie op de laptop, zelfs zonder een snelle internetverbinding zijn toevlucht tot een truc:

Amazon Video Download via emulator

Voor de Amazon video download, moet u een geschikte emulator in aanvulling op het lidmaatschap. Hiermee kunnen toepassingen die voor Android geschreven waren ook uitvoeren op de computer. Inmiddels zijn er verschillende tools op de markt die het mogelijk maken apps op de computer kan worden gestart.

Amazon Video DownloadVoor de Amazon Video Download je toevlucht nemen tot een emulator.

Hier volgt een kort overzicht van de meest populaire emulators voor Android-applicaties:

  1. De BlueStacks App Player Download is nu te vinden op 90 miljoen computers, waardoor het de top dog onder Android emulators.
  2. Door Andy downloaden komt neer op een geïntegreerde testomgeving op de computer in de Apps uit dubieuze bronnen veilig kunnen worden getest te bevorderen.
  3. Klein maar krachtig de andere kant, is WindowsAndroid download. Echter, kan de functie alleen omgaan met APK, helaas, een link naar de Google Play Store ontbreekt.

De clip vertelt hoe BlueStacks installeren juist:

Hoe te downloaden: Stap voor stap

Nadat u een emulator te installeren, moet de Amazon Instant Video app eerst worden geïnstalleerd en een Wi-Fi-verbinding kan worden vastgesteld. Naar aanleiding van de mobiele applicatie kan gemakkelijk draaien op de PC en met alle functies – worden gebruikt – zelfs wanneer u offline bent. Deze is beschikbaar voor bijna alle titels en kan gevonden worden in de video-informatie; in serie in elke aflevering. begint door te klikken op “Download” om te downloaden en zodra dit is voltooid, verschijnt er een vinkje in de video details. De kwaliteit van de films en series kunnen worden opgegeven in de instellingen van de emulator en wordt meestal al ingesteld op de optimale resolutie
,

Pre-selecteer de juiste taal

Aangezien alle tracks in de offline modus toegang tot slechts één audiotrack, moet je twee keer nadenken voordat de tekst waarin u de film later zien het downloaden. wordt gedownload in elk geval de vooraf ingestelde nummer. Maar als je wilt in plaats van Orginal- de nagesynchroniseerde versie of opslaan omgekeerd op de computer, is het voldoende om de taal in de instellingen van de app aan te passen en het downloaden van de film of de serie daarna.

map