gebruik maken van Amazon Prime juist: lifehack

De extra service van de verzending Wholesale is niet goedkoop - men zou kunnen denken dat als de basisidee achter Prime wordt beschouwd: voor pakketten eerder. Maar al de voordelen van de dienst kan worden gevonden in deze Life Hack: Amazon Prime namelijk biedt veel meer. Bijvoorbeeld, gratis film en seriële toegang via Amazon Instant Video app.

Life Hack: Amazon PrimeAmazon Prime biedt vele voordelen, zoals onbeperkt gratis toegang tot films en series. (Foto's: Amazon)

Meer van de lijndienst - Life Hack: Amazon Prime

In principe is het idee was gewoon een creatie van Amazon interne twee-klassenmaatschappij. je hebt benzine normale klant dan ook geleverd als zijn goederen heel vroeg, je hebt nu ruim van tevoren, wacht nog twee dagen om de levering en ook meer te betalen na een bepaalde hoeveelheid van de scheepvaart. Amazon had deze hochgestockt enige tijd geleden van de afgelopen 20 tot momenteel 29 euro. Prime klanten ontvangen hun koopwaar is meestal sneller en blijf verzending of korting express levering. Als je niet kan wachten dus af en toe besteld voor kleinere bedragen onder de 29 euro en tot meer leveringen kunnen worden samengevat, de minister-ABONNEMENT waard na een bepaalde tijd al.

Life Hack: Amazon Prime MusicLeden hebben ook toegang tot miljoenen nummers in de Amazone Music database.

Voordelen van de Prime-lidmaatschap in een oogopslag

Breng ondertussen de minister-lidmaatschap, maar een paar andere voordelen. En we maken in dit leven hack: Amazon Prime overzicht voor, omdat niet iedereen alle functies kent:

  1. Toegang tot de Amazon Prime video: De film en de serie wereld is prime Mitgiedern vrij geopend. Niet alleen kunnen ze streamen via instant video, maar ook vrijwel titel of huur per post. By the way, kan oplopen tot twee video's af te spelen tegelijkertijd op verschillende apparaten.
  2. het originele geluid op shows en films instellen: Bij het streamen dienst van Amazon die tijd was er een enkele series en films in het Duits, in originele (OV), maar als een extra stroom. Ondertussen kan de originele soundtrack van de betrokken films geselecteerd worden in het overzicht onder audio-instellingen. Deze bevinden zich onder de knop "Nu bekijken". taal over opties en Audioinstellungen zelf kan ook worden veranderd in de speler.
  3. Autoplay voor Series Opstaan ​​was gisteren. Met de autoplay functie opeenvolgende afleveringen van een serie zijn elk opgehangen en gespeeld. kunt u de functie van de instellingen te selecteren.
  4. Kindle Lending Library: Wie noemt een Kindle zijn eigen of gebruik maakt van de Kindle-app op smartphone of tablet kunnen zich vermaken met zijn Prime abonnement in de virtuele bibliotheek. elk lid en deelnemer Amazon huishouden kan een boek lenen en downloaden via Kindle per maand. Wanneer u de Kindle Store te openen, zoeken naar nummers met de prime-symbool en lenen vrij om te kiezen. Een terugkeer periode is echter niet een nieuw boek kan alleen worden geleend als de vorige is teruggekeerd. Bladwijzers, markeringen en notities worden opgeslagen door de manier waarop.Extra tip: Veel van de titels kunnen worden met andere mensen te delen in het huishouden - dit is het de moeite waard om een ​​kijkje op Amazon huishouden en de familie bibliotheek nemen.
  5. Amazon Muziek: Prime-leden hebben toegang tot Amazon's interne muziek streaming-dienst kosteloos in te leveren tijdens het luisteren naar meer dan een miljoen nummers gratis, zonder reclame - boven het vuur apparaten, iOS en Android-apparaten, evenals PC en Mac met de Amazon Music-app. Ook een offline dienst daar.
  6. Twitch Prime: Een vrij nieuw lifehack: Amazon Prime leden ontvangen via Twitch zeker, het veranderen van spelletjes extra tekens of Skins -Boosts. Twitch inhoud kan ook vrij van reclame worden gestreamd in de Prime abonnement. Daarnaast zijn er meer emotes, kleuren en een extra prime chat-knop. Streamer elke maand worden geholpen met een gratis Twitch kanaal abonnement. Daarnaast, Prime-leden krijgen korting op veranderende spellen
  7. Onbeperkte opslag van foto's met Amazon Cloud Drive: De cloud storage van de dienst wordt uitgebreid tot de leden, zodat ze veel foto's voor onbepaalde tijd kunnen worden opgeslagen in de cloud. Voor alle andere gegevens er bovenop 5 GB gratis opslagruimte.
  8. Voormalig toegang tot flash deals en event biedt: In Flash biedt Prime-leden hebben toegang tot al 30 minuten voordat alle andere Amazon klanten. Bij verkoop van de verkoop op Amazon BuyVIP is er zelfs de nacht vóór de toegang van 20 uur.
  9. Amazon Pantry: Met deze functie kunnen gebruikers producten voor de dagelijkse behoeften - Om rechtstreeks naar uw huis - uit de voeding en hygiëne items anders huishoudelijke behoeften. Vanaf 29 EUR levering is gratis, anders voordoen 2,99 EUR verzending top.

Life Hack: Amazon Prime PantryVrij nieuw, de service Amazon Pantry waarmee laten artikelen voor dagelijks levering aan huis huishoudelijk gebruik.

Extra tip: Contributie te slaan: Wie zegt nu, poef, 49 euro per jaar worden nog steeds heel veel, vooral omdat het hele bedrag in rekening gebracht op een stuk waarvoor er een kleine extra-Life Hack: Amazon Prime - want wat velen niet weten: je lidmaatschap kunt ook delen. Maximaal vier personen in het huishouden kan samengaan als deze. Dit is bijzonder geschikt voor WG. (Tip: De verzendkosten optie kan ook met vrienden delen die niet in hetzelfde huishouden wonen, zoals je verschillende ontvangers en adressen van Amazon kunt opslaan en de streaming-functie kan worden onderverdeeld apparaten mag alleen worden gekoppeld aan de account .. .)

En hier is een ander leven hack: Amazon Prime voor studenten is door de manier waarop een heel jaar voor niets: De anders 30-dagen trial-lidmaatschap kunnen de studenten veilig te stellen voor een volledige 12 maanden. Dan blijven de inschrijving voor een gereduceerde prijs van 24 euro in het jaar op rij, tenzij men aankondigt. En gezinnen met kleine kinderen ten goede zal komen, want op luiers in Sparabo krijgen Prime leden een korting van 20 procent.

map