foto’s verwijderen en rekening met Instagram – Hier is hoe!

vermeldingen in verwijderen Instagram gaat, individueel of in één keer over de verwijdering van het account. We tonen stap voor stap hoe afzonderlijke afbeeldingen of hele Instagram account definitief van het toneel verdwijnen. hier leren meer nu!

Verwijder Instagram: Stap voor stap beschrijving!

Zoals bekend is, een foto zegt meer dan duizend woorden. Het downloaden van Instagram voor iPad, iPhone of Android Smartphone-gebruikers open toegang tot image-based social network. Als u de mobiele applicatie hebt gedownload, kunnen foto's met anderen te delen. Maar wat doe je als de gebruiker beelden in te trekken of volledig willen missen op Instagram?

verwijderen InstagramInstagram verwijderen: Wij laten u zien hoe het werkt!

afzonderlijke foto's verwijderen van Instagram

Er zijn vele redenen waarom u wilt een aantal foto's of video Instagram verwijderen. Sommige afbeeldingen lijken achteraf niet zo meesterwerken die zijn onthouden. In andere gevallen zou men niet meer weet wat er zichzelf en de wereld vertegenwoordigd zijn. Dergelijke opnames zijn eenvoudig op de sociaal platform over te nemen.

  1. Eerst moet je inloggen op het mobiele apparaat in de Instagram app. Daarna zoekt en opent naar het beeld dat u wilt verwijderen.
  2. het menu kan worden geopend om het beeld. Dit is rechtsonder en vertoont drie stappen.
  3. Hier Verwijderen is geselecteerd. Zonder per ongeluk het verkeerde bestand verdwijnt van het internet, moet de verwijdering opnieuw worden bevestigd. Hier is het niet duidelijk of het bestand is verwijderd van de servers van Instagram.

Instagram beelden te wissenSelecteer verwijderen en bevestigen: Instagram foto's

Instagram account zonder te verwijderen return

Wie wil er niet alleen afzonderlijke afbeeldingen te verwijderen, maar al zijn Instagram-account, moet u overwegen een aantal punten.Het verwijderen van het account definitief is, dat wil zeggen, alle foto's zijn volledig verwijderd van het internet. Wie wil er niet te zijn digitale kunst volledig te verliezen, kan gemakkelijk een back-up van alle afbeeldingen met de Free Instagram Downloader te creëren.Ook al zijn opmerkingen, voorkeuren en digitale vriendschappen worden verwijderd uit de foto gemeenschap. Na het verwijderen van het account, de gebruikersnaam kan niet opnieuw gebruikt, zodat afscheid te nemen van de foto's netwerk moet zorgvuldig worden overwogen.

Account verwijderen in een paar stappen

Het verwijderen van de Instagram app volledig afscheid te nemen van de fotoservice genoeg. Maar wie heeft al verwijderd van de toepassing van uw telefoon of tablet moet geen zorgen te maken: het verwijderen van het account werkt niet in de app, maar neemt in plaats daarvan plaats in de browser.Wie wil zijn account permanent verwijderen met Instagram kunnen dit doen als volgt:

  1. Eerst ga je naar de kant van de aanbieder en logs op daar. Dit kan worden gedaan vanaf het bureaublad en vanaf het mobiele apparaat buiten.
  2. Door te klikken op de gebruikersnaam, een drop-down menu wordt geopend. Hier wordt het punt Profiel bewerken geselecteerd.
  3. Nu lijken allemaal gekoppeld aan uw account. Onderaan rechts, wordt de optie Ik wil mijn account verwijderen.Instagram Profiel verwijderenBewerk Instagram profiel en acount verwijderen
  4. De aanbieder vereist dat u een reden opgeven voor opzegging vóór de Instagram account permanent kunnen worden verwijderd.
  5. Als u een rechtvaardiging hebt gekozen, wordt het wachtwoord ingevoerd. het verwijderen van het account kan nu worden bevestigd met permanent mijn account uit te schakelen. Daarna kan de rekening niet worden hersteld.

Instagram Account verwijderenInstagram-account permanent te verwijderen

map