afmelden van Instagram en de Instagram account verwijderen

afmelden van Instagram en de Instagram account verwijderen

Wie uit unsubscribe Instagram willen hun eigen account te verwijderen, met behulp van onze stap-voor-stap handleiding voor de online service te vertellen om foto’s en video’s ade delen. We laten zien hoe voorzichtig de rekening na het downloaden Instagram voor iPad of Android weer uit te schakelen of te verwijderen permanent verlaat. Probeer het nu en verwijder Instagram!

Instagram af of uit te schakelen voorlopig

De online service Instagram stuit vaak gehoorde kritiek. De tijd, is het belangrijk dat Instagram uitgebreide gebruik en exploitatie rechten op de geüploade foto’s van zijn gebruikers aan subsidies, soms de dubbele moraal van Instagram in naakt foto’s is bekritiseerd. Veel gebruikers kiezen voor deze of andere redenen voor het niet langer gebruik van Instagram. Wie is er nog niet helemaal zeker of hij wil Instagram te verwijderen, kan zijn account ook uitschakelen zodra voorlopig

Hoe kan de Instagram-account voorlopig uit te schakelen?

Wanneer voorlopige deactiveren uw eigen account, foto’s, opmerkingen en dergelijke zijn eenvoudig voor mij verborgen markeringen, maar niet permanent verwijderd. Alles is dus volledig weer zichtbaar zodra de gebruikersaccount geactiveerd door herregistratie. Eerst moet de gebruiker in de webbrowser op Instagram zich aanmeldt, want het is niet mogelijk via de Instagram app de Instagram account te voorkomen. In de eerste stap van de gebruiker klikt op zijn gebruikersnaam en selecteer Profiel bewerken. Nu te klikken in de rechterbenedenhoek van mijn account uit te schakelen voorlopig en volg de instructies. Als de gebruiker niet wilt uw eigen account uit te schakelen, maar alleen veranderen voor de degene die zichtbaar te zijn, kan het de instelling voor afzonderlijke berichten inschakelen of bepaalde mensen blokkeren.

unsubscribe InstagramInstagram uitschrijven en je eigen account permanent verwijderen: Zo werkt het!

Instagram af en permanent profiel, foto’s, video’s, reacties te verwijderen

Wie wil Instagram verwijderen, besluit echter permanent een eigen profiel, foto’s, video’s, opmerkingen, voorkeuren en volgelingen af ​​te betalen. Deze maatregel is definitief. Het is niet mogelijk om te registreren op een later tijdstip onder dezelfde gebruikersnaam opnieuw of voeg het toe aan een ander bestaand account. Instagram heeft zelfs expliciet dat een account niet opnieuw kan worden geactiveerd wanneer deze is verwijderd.

Instagram Account verwijderen – Hoe het werkt!

Iedereen die zorgvuldig de stap heeft overwogen en vraagt ​​toestemming om permanent af te melden van Instagram, de auccount krijgt verwijderen en logt in met zijn gebruikersgegevens. Nu is hij op de onvermijdelijke vraag "Waarom wilt u uw Instagram account te verwijderen?" een antwoord en je eigen Instagram wachtwoord opnieuw in. Selecteer Verwijderen om permanent Instagram is alleen om te zien of de gebruiker heeft gekozen log een reden voor Instagram. Verwijder nu een klik op account permanent en Instagranm rekening is voorbij.

Nog een opmerking: Als u uw wachtwoord Instagram bent vergeten, de rekening kan helaas niet worden verwijderd. Wie heeft zijn Instagram wachtwoord vergeten of niet meer weet de gebruikersnaam, moet contact opnemen met de Instagram service.

map