klarmobil rekenen: hoe het moet!

klarmobil rekenen: hoe het moet!

Iedereen die een klarmobil prepaid tarief heeft geboekt, moet zijn evenwicht in het achterhoofd te houden. We zien wat de mogelijkheden in klarmobil lading is om de bevoorrading. hier meer lezen!

klarmobil opladen: prepaid-kaart met een nieuwe kredietfaciliteit stijging

De Mobilfunkdiscounter klarmobil biedt ook prepaid aanbod in aanvulling op tarieven met contractuele verplichtingen. Wie kiest voor de prepaid-versie, moet vroeg of laat worden opgeladen klarmobil saldi en geconfronteerd met de vraag hoe hij maakt het makkelijkst. De credit control is via het downloaden van klarmobil Web App. In het gebruikersmenu van klarmobil Web App, brengt de gebruiker snel en eenvoudig om te ervaren hoe het is om een ​​eigen prepaid evenwicht te brengen.

klarmobil ladingklarmobil Opladen: via online optie of een voucher in de box office. Bron: klarmobil

klarmobil prepaid opladen als handmatige of automatische verhoging

Prepaid-klanten kunnen een vergoeding downloaden – die draaien onder het menu-item door het hanteren van opladen kaarten (voucher) of door online opladen van hun klanten in te loggen – zelfs uit het buitenland. Er is de duidelijke mobiele prepaid opladen via de klant login twee verschillende diensten. wanneer "handmatig laden" moet de klant zelf bepalen wanneer hij laadt welk bedrag. Hij zet onder de post handmatig bepaald bedrag dat moet worden opgeladen en gedebiteerd via automatische incasso van de bankrekening. met de "regelmatige top" echter, heeft de gebruiker de mogelijkheid om hun eigen krediet aan het begin van elke maand automatisch verhoogd om de 1, 2 of 3 maanden.

klarmobil opladen hetzij via online optie of een voucher aan de kassa

Voor de klarmobil Airtime direct debiteren van hun eigen bankrekening moet in de klant login. Dit klarmobil de klant kan hier ook pas later direct vastleggen of tijdens de activering. Voor de release van de online opladen van een eenmalige verwijzing naar runs klarmobil. Degenen die willen een bank die klarmobil kan ook opladen aan de kassa te storten om zo veel benzinestation of elektronica en een supermarkt uit te voeren. In alle mobilcom-debitel shops, Media Markt, Saturn en Euronics in reële termen, een aantal benzinestations en andere klarmobil partners kredieten tot en met 15, 30 of 50 Euro.

Er zijn meer dan 5.000 verkooppunten voor de opslag van het krediet. De klarmobil prepaid Aufladepunkte worden weergegeven in een kaart nadat de eigen locatie wordt aangegeven en te klikken op Zoeken. De Aufladepunkte nabijgelegen worden onmiddellijk gepresenteerd als een SIM-kaart symbolen op de kaart. De klarmobil prepaid klant ontvangt ook een lijst met de naam en het adres van de provider.

klarmobil lading AufladepunkteDe Aufladepunkte voor klarmobil prepaid credit worden gepresenteerd als een SIM-kaart symbolen.

Controleer klarmobil credit

Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen na het vullen van de rekening van de staat en query de klarmobil activa, typt u in op zijn mobiele telefoon * 100 # en drukt vervolgens op de beltoets of op Verzenden. Al te zien in het display de huidige balans. Als de beëindiging van een resterend saldo verlaat, kan de klarmobil klant maken deze vruchten afwerpen. Dit zal echter nemen, volgens klarmobil tot 50 dagen de tijd om een ​​bestaand krediet, zoals met name internationale gesprekken zullen alleen worden verzonden met een aanzienlijke vertraging terug te betalen. Een intrekking is alleen mogelijk voor de betaalde deposito’s en niet door klarmobil start en bonus balans toegekend.

map