Gardenscapes – Nieuwe Acres bedriegt hulp bij het afspelen

Gardenscapes – Nieuwe Acres bedriegt hulp bij het afspelen

Met Gardenscapes – Nieuwe Acres Download Playrix heeft een kleurrijke Match 3 puzzel ontwikkeld, die beschikbaar is voor zowel iOS en Android is en kan worden afgespeeld via facebook. Garden Landschappen – New Acres Cheats helpen het maximale plezier uit de app.

Gardenscapes - Nieuwe Acres CheatsKleurrijke tuinieren plezier met Gardenscapes: Kleine tips en eventuele Gardenscapes – New Acres Cheats helpen je speelt. (Afbeelding: Screenshot Playrix)

Als onderdeel van de verborgen serie object Gardenscapes het spel al snel aan populariteit gewonnen. In de nieuwe spin-off weer, het doel is om de sterren en munten met behulp van kleine puzzels om de tuin van een oud landgoed weer op de been te brengen verzamelen. Met de sterren up oevers van turf kan worden ingesteld, het maaien, het herstel van de fontein en nog veel meer. Pro het voltooien van zijn puzzel is er een ster. Munten andere kant kan grijpen in een hoger bedrag, afhankelijk van het aantal vruchten en bloemen zijn gewist. Zo is het spel een innovatieve combinatie van klassieke Match 3 puzzel vergelijkbaar met Candy Crush Saga en bouwspel is echter spelers klagen in toenemende mate over de moeilijkheidsgraad van de hogere niveaus, maar het kan een oplossing in Gardenscapes bieden -. Nieuwe Acres met cheats.

Gardenscapes – New Acres Cheats: vind buren

Quick vervelend dat je moet een half uur wachten op een nieuw leven voor elk leven verloren. Degenen die willen snel weer aan het werk, kan rekenen op zijn buren. Die kan leven dat wordt verzonden – natuurlijk is er altijd een wederzijds geven en nemen de juiste. Wie veel vrienden heeft, bijgevolg, heeft plezier genoten. Andere doelen van de buren helpen om de tuin weer te verfraaien. Spelers die geen enkele andere speler weet kunt kijken, bijvoorbeeld in Gardenscapes forum.

  Gardenscapes - Nieuwe Acres bedriegt hulp bij het afspelen

Gardenscapes - Nieuwe Acres Cheats bouwspelDe belangrijkste doelstelling is om rundown tuinen bereiden weer schitterend. (Foto: Playrix)

Trucs voor puzzels: ontruimen Veel bommen

De truc om de puzzel is om zo veel mogelijk gelijktijdig ruimen. Meer dan drie elementen te combineren perfect – namelijk meer dan zeven. En dat gebeurt in elk geval:

  • Vier elementen: vuurwerk. Met hun kleine explosie toegeven dat ze wat fruit uit de weg
  • Vijf elementen: Bommen
  • Zeven of meer elementen: TNT vaten. Vrijwel het gehele scherm gewist.

Uiteindelijk verbleven we treinen vertrokken, deze worden omgezet in bommen die onmiddellijk exploderen – en het is de moeite waard: Omdat voor veel explosies zijn er vele munten, die op hun beurt helpen bij het opruimen van de tuin stuk.
Gardenscapes - Nieuwe Acres Cheats PuzzleEn de benodigde gimmicks voor de tuin, de speler krijgt over de puzzels. (Foto: Playrix)

Wachten tijdspanne met time management

Als men veel bouwt, het komt natuurlijk van tijd tot tijd nodig te hebben de munten en sterren uit te gaan en bevestig nogmaals puzzels of gewoon wachten. De ontwikkelaars hebben zelfs in Gardenscapes – gebouwd New Acres cheats te veraangenamen het wachten een beetje. Bijvoorbeeld, is het de moeite waard om Butler Austin aan te pakken op het startscherm van tijd tot tijd door te tikken om te horen wat hij te zeggen heeft. Het goede kan heel grappig feit zijn – maar laat ook een sarcastische zeggen laten vallen. Zelfs degenen die zich strikt scheidt puzzel tijd en bouwperiode, kan het wachten hanteren of althans verminderd.
Vindingrijke mensen, echter, hebben al gereageerd en Gardenscapes – geprogrammeerd New Acres cheats die – kennelijk ongemerkt – oneindig worden breng een kleine add-on programma munten en sterren. Dit is natuurlijk een manier om harde niveaus en lange wachttijden te omzeilen – maar er is altijd het risico dat het account wordt geblokkeerd. En bovenal, wordt het plezier snel verloren wanneer alles goed gaat altijd soepel. Aangezien elke speler moet beslissen of hij wil gaan die route.

  Gardenscapes - Nieuwe Acres bedriegt hulp bij het afspelen
map