Verander Viber nummer: gemaakt hoe je het doet!

Verander Viber nummer: gemaakt hoe je het doet!

Gebruikers die een nieuwe mobiele telefoon nummer hebben gekocht moeten deze in alle toepassingen aan te passen. naar Change Viber nummer om te kunnen volg gewoon de volgende instructies. Maak nu slim!

Door het downloaden van de app Viber-gebruikers krijgen een veelzijdig Messenger, de mindere van de concurrentie in elk opzicht. Integendeel, kunnen gebruikers niet alleen chatten met Viber, gesprekken, foto’s en video’s, maar ook video-oproepen in HD-kwaliteit. Daarnaast is het lastig een gebruikersaccount aanmaken is niet nodig. Dit heeft voordelen en nadelen, zoals u zult merken als je het nummer te wijzigen.

Change Viber nummer: Dit moet in aanmerking worden genomen!

Wie heeft er een nieuwe SIM-kaart als gevolg van een Telefonanbieter- of tarief verandering, is nu de eigenaar van een nieuwe gsm-nummer. Als men wil zijn nummer wijzigen dat Viber, dit is mogelijk met een paar stappen.

Change Viber nummerVerander Viber nummer: gemaakt hoe je het doet! (Foto: Viber Media Inc./Redaktion)

Echter, de app gedraagt ​​zich een beetje anders dan sommige andere chat client. Dit heeft te maken met het feit dat de gebruikers het creëren van een echte account in Viber. De app neemt als basis voor toewijzing van het telefoonnummer gebruiker, om zo te zeggen, werkt als een ID. De app heeft ook de contacten van de mobiele adresboek en te synchroniseren. Mensen die Viber ook hebben geïnstalleerd, worden automatisch gedetecteerd.

Volgende u moet weten over het gedrag van Viber:

  • De gebruiker kan zijn nieuwe SIM-kaart in te voeren zonder aarzeling in zijn smartphone en de client te starten. Viber kan zoals gewoonlijk open en gebruik, omdat het gewoon nog steeds de oude account te gebruiken.

  • Voor Viber telefoonnummer doet er niet toe, daarom wordt niet herkend. Dat betekent dat je kon in theorie zonder dat u het nummer te wijzigen in Viber geopend, chatten over het oude nummer.

  • De vangst: het is echter problematisch als het oude nummer naar een andere gebruiker zal worden toegewezen. Zal dit dan gebruik maken van Viber, de eigen rekening is ongeldig en is niet meer bruikbaar.

  • Aanbeveling: Gebruikers moeten daarom de voorkeur aan hun Viber rekening te lessen en maak een nieuwe account met het nieuwe nummer.

Verander nummer via nieuwe Viber Account

Wie wil veranderen over Viber zijn nummer, is niet van plan om zijn account te verwijderen en een nieuwe maken. Het consumeren is het niet, maar je moet een aantal overwegen.

Ik noem: die zijn account verwijdert, zodat alle berichten en call geschiedenis verwijdert. De aangekochte stickers volledig verdwijnen. Noch voor de chatgeschiedenis nog steeds Sticker is er een manier om een ​​back-up te maken en vervolgens einzuspielen. Alle gegevens worden verwijderd zonder een reddingslijn.

Wijzig Viber nummer Menu(Foto: Viber Media Inc./Redaktion)

In een paar stappen naar het nieuwe account

(1) Ten eerste, de app opent naar de Android en het menu, die is gelegen aan de onderkant rechts geopend.

(2) Vervolgens wordt de optie wordt geklikt privacy.

(3) Op dit scherm wordt een beetje verderop zet Puntenrekening. Deze optie wordt geklikt, krijgt u een bericht dat moet worden bevestigd zien.

change Disable Viber nummer(Foto: Viber Media Inc./Redaktion)
(4) Verwijder nu de oude account. Dat wil zeggen, de gebruiker kan nu het Viber nummer te veranderen, simpelweg door het creëren van een nieuwe account.

map