Viber Vertrek: gesprekken over de hele wereld voor een zacht prijsje!

Over de hele wereld, kan men met Viber Out bellen tegen lage prijzen. De enige vereiste is de huidige Viber app download. Riep mensen moeten hebben niet de app op hun apparaat. De besparingen zijn enorm. Vaste en mobiele gesprekken naar de VS, bijvoorbeeld, er is iets voor 2 cent per minuut. Hoe noodzakelijk Viber Out rekent het krediet voor dit en waar u kunt kijken op de verschillende tarieven Viber, wordt toegelicht in de volgende paragrafen.

telefoongesprekken met Viber Out

Als WhatsApp alternatief Viber is al lang bekend. Met de Messenger-service kunt u niet alleen korte tekstberichten, foto's of Viber stickers te sturen, maar ook bellen via het internet verbinding. Praat met andere Viber-gebruikers zijn altijd gratis. Sinds 2013 kunt u bellen tegen lage prijzen met de app, alle vaste lijnen en mobiele telefoons.

Viber Out is een pre-paid aanbod. Dit betekent dat onbedoelde kosten zijn bij voorbaat uitgesloten. Aan de andere kant, de account die u eerder belast met de zogenaamde Viber Out Credit. Als de Viber app al geïnstalleerd, gaat u als volgt te werk:

  • Het openen van de Viber app
  • Menupictogram klik
  • Viber Out
  • Beltegoed kopenStandaard heeft de gebruiker de bedragen 0,99 euro en 4,99 euro voor het vullen zijn beschikbaar.Viber out

Viber Out Kosten: tot 400 procent goedkoper dan Skype

Hoeveel een Viber Out kost gesprek kunt u ook kijken op het internet op voorhand. Op de site Viber Out Raad simpelweg toevoegen om de gewenste naam van het land. Bellen naar Italië, bijvoorbeeld, is er voor 2,0 cent per minuut (vast). De Italiaanse mobiele netwerk, de Viber out bedragen 8,3 cent per minuut. IJsland kost 12,5 cent per minuut (mobiel netwerk) of 3 cent (vaste lijn). Duitse oproepen kost 6,2 cent per minuut (mobiel) en 2,0 cent per minuut (vast).

In vergelijking met de top honden onder VoIP providers Skype Viber Out tot 400 procent gunstiger is omdat het de confrontatie op de markt laat zien. Oproepen van Viber gebruikers Viber-gebruikers zijn onafhankelijk altijd gratis.

Viber Out Rate Vergelijking

Viber app beschikbaar voor verschillende besturingssystemen

Sinds 2010, het WhatsApp- en Skype alternatief voor iOS op de markt. De app voor Android-apparaten was een jaar later aan de start. Ondertussen is er de service voor Windows Phone, BlackBerry en Windows 8. Opgericht het bedrijf was van de vier Israëli's Talmon Marco ,, Sani Maroli, Igor Megzinik en Ofer Smocha. In februari 2014 heeft het Japanse bedrijf Rakuten overgenomen van de service.

map