Standaard online met deze Boodschapper de klok rond je bent. Maar u kunt de Viber online status en te verbergen. Ontdek nu hoe het moet!

In tegenstelling tot de nog steeds top dogs WhatsApp Viber is geen pure Messenger-service. Hoewel u kunt bestellen stuur als WhatsApp gratis SMS-achtige tekstberichten, foto's, spraakberichten en korte videoclips en organiseren groepchats; Bovendien is de dienst concurreert echter met de IP-telefonie software Skype door Microsoft, omdat u ook bellen met de mobiele app Viber via het internet gratis te maken en uit te voeren video chats. Dat is - technisch gezien - de reden waarom de ene is altijd online met de Viber app. Maar er zijn manieren om de Viber online status te wijzigen. Deze worden toegelicht in de volgende instructies.

Viber online statusZo keert men zich de Viber van online status! (Foto: Viber Media Inc./Redaktion)

Wat is online status achter de Viber?

Aangezien dit op Viber is een IP-telefonie-software met instant messaging-functie, bestandsoverdracht en video-telefonie gebruikers moet het opzetten van elke extra account en in plaats daarvan gebruik maken van bestaande telefoonnummer, door de Viber app altijd op de achtergrond. Op deze manier kan de gebruiker inkomende oproepen en berichten op elk gewenst moment te ontvangen. Omgekeerd betekent dit dat voor andere gebruikers om de klok rond beschikbaar online verschijnen. De volgende stap-voor-stap handleiding, maar u kunt het verbergen met weinig moeite om online status Viber. off Viber Online Status - hoe het werkt:

1&# 46; stapEerst wordt de Viber applicatie gestart. Dan opent het menu Meer.

Hide Viber online status(Screenshot: Redactie)

2&# 46; stap: In het menu, wordt selecteert u Instellingen vervolgens geselecteerd.

3&# 46; stap: In het menu Instellingen zijn diverse punten beschikbaar. Om de Viber online status te verbergen, wordt het punt Privacy geselecteerd.

4&# 46; stap: Ten slotte wordt de teek verwijderd, aangezien er Viber voor alle belangrijke mobiele besturingssystemen van Android boven iOS BlackBerry, en ook als een desktop-oplossing, is het niet uitgesloten dat de selectiemogelijkheden onder de status van de post Share 'Online' iets anders besturingssysteem het besturingssysteem. Dus status als de iPhone onder de post Share 'Online' genomen geen vinkje, bewoog als Android-apparaten, maar een slider naar links.

wenk: U kunt ook uitschakelen op de functie wanneer Viber, zie de andere gebruikers, als u een bericht te lezen. De status van de bijbehorende veld Stuur 'meren' is gelegen direct onder de status van de Share 'Online'.

Viber sinds 2010 op de markt

Welke gegevens openbaar moeten maken in een VoIP en Messenger-service? Vooral na de aankondiging van de wereldwijde surveillance en spionage-affaire, onthuld door de Amerikaanse klokkenluider en voormalig inlichtingendiensten Edward Snowden in de zomer van 2013, kunnen gebruikers in Duitsland en in vele andere landen van de wereld zijn zich bewust van de problematiek van de bescherming van gegevens en privacy. De WhatsApp- en Skype alternatieve Viber is op de markt, in eerste instantie alleen als een iPhone app sinds 2010. De app voor Android-apparaten was een jaar later aan de start. Het bedrijf werd opgericht door de vier Israëliërs Talmon Marco, Igor Megzinik, Sani Maroli en Ofer Smocha. In februari 2014 heeft het Japanse bedrijf Rakuten overgenomen van de service.