installeert Viber Sticker - hoe het werkt!

installeert Viber Sticker – hoe het werkt!

Smiley is van gisteren! Wanneer Messenger-service Viber’s stickers waarmee je kunt sms-berichten, foto’s en video, maar meer geweldig te sturen. Wie de geïntegreerde Viber Sticker niet genoeg kan nog veel meer in de sticker winkel te downloaden. Hoe het werkt en wat je moet aandacht aan te besteden, wordt uitgelegd in de volgende paragrafen.

Dus stuurde je Viber Sticker

Als alternatief voor WhatsApp de Viber app downloaden is populair. Net als veel andere alternatieven gebruikt Viber het op een individueel profiel te onderscheiden van de top honden WhatsApp. Dit omvat de Viber Sticker.

Viber Sticker

De knop voor het verzenden van een Viber Stickers gevestigd in de linkerbenedenhoek. Klik gewoon op de beer hoofd pictogram weinig in de linkerbenedenhoek van de “+” – pictogram en tik op de sticker van de nieuwe lijst.

koop nieuwe motieven in de sticker winkel

Wie de ingebouwde onderwerpen niet genoeg in de sticker winkel meer Viber kan stickers kopen. Hoe het werkt:

  • +meer Sticker: Onder de normale lijst van de stickers is de paarse menu met diverse stickers. Naast de kwestie “hallo” Twee andere collecties worden standaard weergegeven, zoals de Sticker Pack met de Viber Meisje of voetbal stickers. Extra stickers zijn te vinden onder “Meer Stickers”.

Viber Sticker

  • sticker Shop: De Sticker Winkel van de motieven door verschillende criteria worden gesorteerd, zoals “Nieuw”, “Free” of “Top”.

  • preview-functieOm een ​​nieuwe sticker te installeren, bel dan de Stickerpack zijn keuze en de preview-functie te activeren

  • Selecteer de optie betaling: Ook wanneer er geen gratis sticker is, heb je de mogelijkheid om de betaling te kiezen volgende. Na het betaalproces het automatisch downloaden van sticker begint, en het menu. Veel gratis ontwerpen zijn de sticker winkel.

Viber sinds 2010 op de markt

Met Viber stickers gebruiker tekstberichten, foto’s en video’s kunnen volledige effect te maken. Daarnaast kunt u bellen met de Viber app voor gratis met andere Viber-gebruikers over de hele wereld te maken. Tegen een kleine vergoeding zijn ook externe gesprekken met elk vast of mobiel nummer mogelijke (Viber Out). de Skye en WhatsApp alternatief in 2010, in eerste instantie alleen als een iPhone app werd opgericht. De app voor Android-apparaten was een jaar later aan de start. Het bedrijf werd opgericht door de vier Israëliërs Talmon Marco, Igor Megzinik, Sani Maroli en Ofer Smocha. In februari 2014 heeft het Japanse bedrijf Rakuten overgenomen van de service. Vooral na het leren van de wereldwijde surveillance en spionage-affaire in de zomer van 2013 bloeien WhatsApp alternatieven. In februari 2014 heeft het Japanse bedrijf Rakuten overgenomen van de service, een van de grootste Internet bedrijven in de wereld.

map