installeert Viber gaat op alle Android-apparaten met internettoegang. Dit werkt ook zonder actieve SIM-kaart. Hoe je dit doet? Ontdek nu!

De VoIP-provider Viber is niet zo wijdverspreid in Duitsland, terwijl de software is een goed alternatief voor de vele populaire boodschappers. Het goede ding: In tegenstelling tot de marktleider op het gebied geen aparte gebruikersaccount moet worden het opzetten van een SIM hier moet worden ingevoegd. Het downloaden van de Viber app en het gebruik van de dienst zijn gratis. Dit geldt niet alleen voor de communicatie tussen gebruikers van de app, maar voor alle verzonden naar de dienst SMS-berichten. Viber installereninstalleert Viber - Hier is hoe! (Foto: Viber Media Inc.)

installeert Viber - zelfs zonder SIM-kaart

Voordat we beginnen met de onbeperkte toegang tot communicatie, moet u eerst installeert Viber. Voor dit doel, een eenvoudige internetverbinding, omdat de software is niet afhankelijk van een werkende SIM-kaart. Dus de Messenger op Android-apparaten draait, moeten de volgende stappen worden uitgevoerd.

 1. Stap: Om te installeren om het Viber APK moet worden gedownload.
 2. Stap: Nadat het bestand is gedownload, is het in het apparaat download map.
 3. Stap: De APK-bestand kan worden geopend vanaf daar. De welkomstpagina verschijnt.
 4. Stap twee: The Messenger zal vragen om een ​​vergunning voor toegang tot het adresboek van het apparaat. Als men akkoord gaat, de Messenger automatisch alle contactgegevens te synchroniseren.
 5. Stap: Nu land en telefoonnummer worden ingevoerd. de Viber installatie voldoet ook een vast nummer. Zelfs met smartphones het aantal niet overeenkomt met de SIM-kaart. Een installatie op apparaten zonder SIM is eveneens mogelijk. Het belangrijkste wat je hebt een telefoon bij de hand.
 6. Stap: Na het invoeren van het nummer in het pop-up venster moet opnieuw worden bevestigd. De Boodschapper provider stuurt een SMS met een activeringscode.
 7. Stap: De toegangscode moeten in het juiste venster opnieuw worden ingevoerd. het aantal mobiele telefoons is ingevoerd, kan de boodschapper onmiddellijk worden gebruikt. Gebruikers met vast nummer hebben vier stappen vooruit.
 8. Stap: Wie heeft er een vaste aansluiting ingevoerd, moet de link onder de activeringscode te volgen en wordt geleid naar een nieuwe pagina. installeert Viber Stap 8(Screenshot: Viber Media Inc./Redaktion)
 9. Stap: Op de nieuwe pagina, het telefoonnummer moet worden bevestigd halen code weer, dus dat is een automatische oproep geactiveerd. Hier kan de gebruiker tussen de verschillende talen om uit te kiezen. Voordat de knop wordt geklikt, moet u zich in de nabijheid van de telefoon en iets te schrijven bieden.
 10. Stap: de telefoon gaat en een computer stem is de getallenreeks waarmee kan worden geïnstalleerd Viber.
 11. Stap: Na het plaatsen van deze code in het venster wordt ingevoerd naar stap 7. de VoIP-dienst kan nu worden gebruikt. Veel plezier! installeert Viber Stap 11(Screenshot: Viber Media Inc./Redaktion)