De Kamer 3 oplossing: Alle niveaus met Walkthrough Videos

De Kamer 3 komt met nieuwe harige puzzels en taken op uw smartphone! Wie heeft wat hulp met Escape Game, hier komt om elk level The Room 3-oplossing met video. nu schmulen!

Naar aanleiding van het succes van de eerste twee delen van de Escape Games, werd het derde deel langverwachte. De eisen voor de opvolgers waren hoog - maar waren gelukkig niet teleurgesteld - de puzzels hebben het weer echt iets. Wie na The Room 3 App Download de rode draad is verloren gegaan terwijl de bedenkingen, indien mogelijk, te bedriegen hulp.

The Room 3-oplossingDe Kamer 3 oplossing - video's van alle niveaus (Foto: Brandwerende Games / Redactie)

De Kamer 3 oplossing voor Android en iOS

Hieronder hebben we de respectievelijke oplossing voor alle hoofdstukken, met inbegrip van de bonus hoofdstukken samengesteld. Aangezien het weinig zin om deze in detail, wordt de oplossing voor elk niveau een walkthrough video ontvangen. Zo valt het voor gebruikers gemakkelijker om te begrijpen wat ze zoeken in de kamers en wat aanwijzingen die ze nodig hebben om te combineren.

Oplossing voor Hoofdstuk 1 van The Room 3

Nauwelijks het spel is gedownload, it're uit. De speler zit in een trein en durchkämt het compartiment voor vitale aanwijzingen. De zaak neemt een centrale rol ...

Oplossing voor hoofdstuk 2 van The Room 3

After The Room 3 oplossing van het eerste niveau wordt gevonden, is het in het tweede hoofdstuk met lastige taken op. De speler is in een ruimte waar een mysterieuze model is.

Oplossing voor hoofdstuk 3 van The Room 3

De mysterieuze mysterie nog steeds draaien rond het model, dat wordt versterkt door nieuw bewijsmateriaal. Nieuwe aanwijzingen opengaan, zodanig een duistere constructie van een insect.

Oplossing voor hoofdstuk 4 van The Room 3

In het vierde deel om alleen aan de The Room 3 oplossing te krijgen als je rond groot gebied te kijken en gekamd door middel van verschillende kamers. Daarnaast is er een nog steeds verborgen gebied moet eerst worden gevonden.

Oplossing voor hoofdstuk 5 van The Room 3

Helft van de tijd - maar nog steeds geen einde in zicht. In het vijfde deel, is het voordelig als je ooit een schaakbord in zijn hand had.

Oplossing voor Hoofdstuk 6 van The Room 3

In het zesde niveau verschillende aanwijzingen en items opnieuw moeten worden doorzocht. Een van hen is een kleine lederen tas.

Oplossing voor hoofdstuk 7 van The Room 3

Op naar nieuwe puzzels in Niveau zeven is geen tijd om een ​​adempauze te nemen. De gebruiker dient na te streven in de werkplaats verschillende instructies om vooruitgang in het spel.

Oplossing voor hoofdstuk 8 van The Room 3

De vierde piramide wordt het rollen en een in leer gebonden boek geproduceerd. De lift nu gaat het tot in het geheugen van het gebouw.

Oplossing voor Hoofdstuk 9 van The Room 3

Zelfs als de The Room 3 oplossing binnen handbereik is al - het negende hoofdstuk is niet minder lastig. Het is zeker een voordeel als je weet hoe onze wereld eruit ziet.

Oplossing voor hoofdstuk 10 van The Room 3

In het laatste deel van de ruimte 3, de laatste puzzelstukjes moeten nu worden gevonden en in elkaar gezet. De vijfde en laatste piramide kan worden gebruikt ...

Oplossing voor The Room 3 Bonus Level

In aanvulling op de 10 niveaus van The Room 3 is er ook een bonus level. De volgende video's laten zien hoe zelfs dan vakkundig passeert.

map