Vermijd FaceTime Kosten: Wat te overwegen?

Vermijd FaceTime Kosten: Wat te overwegen?

Daling van het gebruik van de populaire video-bellen-app FaceTime kosten naar? Het antwoord is "ja en nee", We duidelijk over wat FaceTime-gebruikers moet goed zijn, zodat de video-oproepen niet last van de begroting. Meer over dit hieronder!

FaceTime kosten: In principe gratis, maar …

FaceTime is vooraf geïnstalleerd als app op Apple smartphones, tablets en computers, en kan in principe worden gebruikt op alle Apple-apparaten gratis. De videobellen met FaceTime op de Mac, iPad en iPhone is in principe gratis. Wel moet de gebruiker altijd voor zorgen dat de FaceTime app om een ​​draadloze verbinding te downloaden. Via het mobiele datanetwerk, wordt het videobellen via FaceTime minder aanbevolen, omdat de datalimiet snel kan gaan tegen een vast tarief voor mobiele data op te raken en vervolgens kan de follow-up kosten zijn van toepassing.

Zorg met FaceTime gebruik in het buitenland

Extra zorg de gebruiker moet op een FaceTime te gebruiken in het buitenland, omdat de standaard vast tarief voor het gebruik van mobiele data vaak niet van toepassing. Het kan erg duur zijn dan, omdat het internet in het buitenland meestal wordt gefactureerd per megabyte. Hier dus: FaceTime alleen te gebruiken met draadloze!

FaceTime kostenFall FaceTime kosten van het gebruik van video-oproepen app? (Foto: Apple / Redactie)

Betaalde sms naar een Britse telefoonnummer

Een kleine prijs punt moet niet worden vergeten: ze leiden tot de mogelijke kosten indien activeert de gebruiker op zijn iPhone FaceTime als een SMS voor het eerste gebruik voor de activatie aan een Britse telefoonnummer wordt verzonden naar de verbinding met de server te testen. De internationale SMS wordt verstrekt aan de gebruikers van hun netbeheerder in aanmerking, op voorwaarde dat hij geen dial-allotment beschikbaar in zijn abonnement.

FaceTime als een goed alternatief voor Skype op iPhones en iPads

Dus nogmaals concreet: Apple zelf niet in rekening brengen voor het gebruik van FaceTime en dus is een goed alternatief voor Skype op iPhones en iPads Aangezien in de video-telefonie kosten behoorlijk hoog verkeer, moet de gebruiker zijn mobiel en Internet tarief te controleren .. Als hij maakt gebruik van een forfait voor mobiel internet, is ook geen kosten verbonden, maar er is een risico dat de drempel voor high-speed gebruik snel wordt overschreden en de mobiele internetverbinding voor de rest van de maand is ondraaglijk traag.

FaceTime alleen gebruik maken van draadloze netwerken!

De meeste gebruikers zullen een extra data quotum, die vervolgens zou leiden, maar op deze omweg naar FaceTime kosten te bestellen. Dus als je wilt dat iedereen om te spelen het veilig om alle kosten te betalen voor FaceTime-gesprekken, moet u bij de punt Mobile data om te zetten in de instellingen van zijn iPhone met mobiel netwerk alleen FaceTime te gebruiken in draadloze netwerken.

map