Wireless TO GO uitschakelen Zo zal het zijn de HotSpot gaan

Telekom klanten kunnen hun WLAN dienstverlening door een HotSpot-gebruikers gratis. Degenen die niet wenst te hebben om WLAN uitschakelen TO GO. Lees hier hoe de optie uit te schakelen.

Er zijn twee manieren waarop de klanten van Telekom WLAN TO GO kunt gebruiken. Of ze in het bezit zijn van een oproep & Surf tarief of ze gebruik maken van een Entertain tarief dat kan worden gebruikt op het mobiele apparaat is in overeenstemming met het downloaden van de Entertain om app te gaan.

WLAN uitschakelen TO GOWireless duidelijk TO GO - dat voor u werkt

Ongewenste functie: uitschakelen Wi TO GO

Als je kijkt naar de netto aantal forums en gemeenschappen, zijn er veel punten van de klanten Telekom, boos over het bereik van de WLAN om te gaan. Niet omdat het een of andere manier niet goed werkt of problemen veroorzaakt, maar omdat de Telekom de optie blijkbaar met klanten geactiveerd ongevraagd. Veel telecom-gebruikers klagen dat ze de functie na een tariefswijziging met hen hebben gevonden, maar ze hebben niet gevraagd of zij wilt inschakelen Wi-Fi of niet GO. Blijkbaar wordt de functie automatisch in werking gesteld wanneer de overeenkomstige router Speed ​​Port 724V wordt gebruikt.

Telekom geprobeerd iets op deze manier om het netwerk dekking te realiseren? Die klanten zijn boos over het gebrek aan communicatie en educatie en willen de optie Wi-Fi GO TO uit te schakelen, is meer dan begrijpelijk. Wij helpen!

Schakel Wi-Fi GO TO: Hoe

Gelukkig is het uitschakelen van deze extra functie is niet een big deal. Als u niet zeker weet of de optie is ingeschakeld of niet, kan dit de menu-instellingen van de router te controleren. Dan is er de WLAN TO GO status "actief", Bovendien is in dit geval de SSID "Telekom_FON" in de netwerklijst zichtbaar zou zijn.

Om uit te schakelen, de gebruiker gaat als volgt te maken:

Wireless om in te loggen disable GOEerst een logt in bij Telekom

  • Ten eerste, de gebruiker zich aanmeldt bij de telecom kant.
  • Nu genavigeerd hij naar het venster Services & Abonnementen.
  • Daar wordt de WLAN TO optie GO lijkt vrij laag & die nu wordt geklikt HotSpot.

Wireless TO knop uitschakelen GOHier klikt u op de link in het rood

  • In de WLAN TO veld GO, moet er de meer link naar WLAN om te gaan. Dit wordt geselecteerd.
  • Er op de knop op zoek Afmelden verschijnt.

problemen Disable

Sommige gebruikers die wilden hun draadloze TO GO uit te schakelen, melden dat het niet werkt op de manier zojuist beschreven. In dit geval kan de volgende oorzaken verantwoordelijk:

  • Als het tarief is nog vers, kan het zijn dat het systeem is gewoon te traag. De gebruiker moet dan gewoon wachten op iets, meestal de knop Afmelden verschijnt na 2-3 weken. Normaal gesproken werkt het uit, wanneer het bericht "Voor de geselecteerde poort zijn openstaande orders voor" verdwijnt.

Wireless TO GO banen disableAls er nog openstaande orders, het systeem is niet up-to-date

  • In andere landen is de reboot van de router geholpen om ervoor te zorgen dat de wijzigingen zijn aangebracht.
  • Als u beide opties om het doel te hebben geprobeerd, raden we de klant om contact met ons op.
map