Volgens Telekom, het is 's werelds grootste HotSpot-netwerk. maar Wat is Wi-Fi TE GAAN precies? We hebben alle feiten, omstandigheden & Voordelen in één oogopslag. Maak nu slim en profiteer van hotspots.

Het mobiele internet dekking zal worden gepromoot in Duitsland - Deutsche Telekom wil dit bereiken met haar aanbod Wi om te gaan. Toch kan niet iedereen gemakkelijk toegang tot het WLAN. Interessant is het model voor Telekom klanten die bellen met een & Surf of Entertain tarief bezitten. De laatste kan mithinnehmen bijvoorbeeld het downloaden van de Entertain app nergens heen.

Wat is WLAN TO GOWat is WLAN TO GO - hier Gibt's alle feiten

Wat is WLAN TE GAAN? Overal gratis HotSpots

De lange-termijn doel van Deutsche Telekom is dat de gebruiker de toekomst geen zorgen meer over hoe precies hij eigenlijk is aangesloten op het netwerk moeten maken. Hiervoor is een ontwikkeling van netwerken en een combinatie van vaste, draadloze en mobiele communicatie is noodzakelijk. Telekom heeft daarom samen met Fon, het bedrijf is eigenaar van verschillende miljoen hotspots in ongeveer 100 landen 's werelds grootste Wi-Fi-netwerk. Daarnaast heeft de Telekom sinds 2013 de uitbreiding van zijn HotSpots, ongeveer 2,5 miljoen zijn onlangs toegevoegd. Dus de gaten in de netwerkdekking meer en meer gesloten zijn.

Wat betreft de voorlopige - maar wat is WLAN tot nu toe precies GAAN?Dus dat de dekking van het netwerk vordert, bieden gebruikers met WLAN naar hun geboorteland draadloos beschikbaar voor anderen GO. In ruil daarvoor zullen zij gratis toegang tot miljoenen hotspots te ontvangen. Wie vreest dat de WLAN wordt gesmoord en hij ontvangt niet langer de volledige kracht kan worden gerustgesteld. Andere gebruikers krijgen "gewoon" de ongebruikte bandbreedte.

Wat is WLAN TO GO EntertainVoorwaarde voor WLAN om te gaan is een Entertain of Call & Surf tarief

Vereisten voor de WLAN TO GO

Degenen die willen maken van de diensten van Telekom gebruiken, moet de klant zijn bij Telekom. Het aanbod kan zowel via het Call & hinzubuchen Surf tarief of de Entertain pakket. Dus moet de gebruiker:

  • a) een IP-verbinding van de Telekom
  • b) de router Speedport W724V - dit is om WiFi-mogelijkheden gaan

De klant zal geen abonnement kosten met zich meebrengen, de toevoeging van boek is gratis. produceerde slechts eenmalige kosten van de router en verbinding.

Wat is Wi-Fi-router TE GAANDeze router is vereist voor de WLAN TO GO

Hoe het draadloze bereik

Wat is WLAN te gaan voor Telekom klanten? Zoals reeds aangegeven, bieden Telekom klanten die het aanbod, hun internet voor andere gebruikers gratis beschikbaar hebt geboekt. Als een "beloning" je krijgt toegang tot de hotspots van andere cliënten.

Technisch wordt opgelost door de betreffende router. Dit is in staat om twee draadloze netwerken op te bouwen: een voor lokale klanten en één voor andere gebruikers dan to-go-oplossing.

Hoe veilig is de draadloze TE GAAN?

Natuurlijk is een van de belangrijkste kwesties in verband met de veiligheid. Wie maakt haar netwerk beschikbaar is, zal niet onbeschermd blijven aanvallers. In dit verband is het belangrijk gebruikers geen zorgen te maken.

Ten eerste worden beide netwerken volledig gescheiden. Degenen die toegang hebben tot het WLAN te gaan, heeft het thuisnetwerk van de terminal eigenaar niet bereiken. Daarnaast worden de netwerken beschermd door gepersonaliseerde toegang. Ook met betrekking tot misbruik moet je zorgen over te maken. Wie maakt het netwerk beschikbaar is, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor handelingen van andere gebruikers.

Voordelen van Wireless TO GO

In aanvulling op de vraag: Wat is Wi-Fi te gaan, en de voordelen, natuurlijk, zijn bijzonder interessant. Deze punten spreken voor de toevoeging van Boek:

  • De gebruiker kan toegang krijgen tot miljoenen hotspots gratis (hotspots Fon en Telekom)
  • Zodat de gebruiker krijgt onbeperkt gebruik van internet, ongeacht waar hij is
  • High-speed draadloos thuisnetwerk, zonder concessies aan de prestaties