Lidl Connect Unlock & losplappern: Hoe

Wie kiest voor de korting-mobile bieden, moet eerst de SIM-kaart uit Unlock Lidl Connect. We laten zien hoe naar de mobiele telefoon klaar voor gebruik te maken. Aan de slag!

Lidl heeft ook andere discounters eigen merk mobiele telefoon op de markt. Gebruikers kunnen kiezen tussen de verschillende tarieven, maar er mond gesnoerd met een contract. Om het tarief voor het opladen en kostenbeheersing te beheren, kunnen gebruikers de Lidl Connect app te downloaden.

Unlock Lidl ConnectUnlock Lidl Connect - zo eenvoudig is het zal werken

Lidl Connect ontgrendelen: Eisen

Voordat gebruikers hun SIM-kaart kunt ontgrendelen met een Lidl deal, ze moeten natuurlijk deze te krijgen eerste. De SIM-kaart is beschikbaar als een starter pack, die kunnen worden gekocht in een van de takken. Als alternatief kunt u ook verpakken het web, de online winkel van de korting, orde. De starter set wordt geleverd - het maakt niet uit voor welk tarief u besloten -met 10 euro krediet om de hoek.

Wanneer is de SIM-kaart er klaar voor?

De discounter zei dat de activering van de SIM-kaart duurt meestal slechts 30 minuten. Het is dan ook, kort na Connect, reeds beschikbaar te hebben ontgrendeld en kan oproepen of drukke surfen op het net te maken. Alleen in zeldzame gevallen kan het tot 24 uur - maar dat is de uitzondering.

Zon Connect zal worden getoond stap voor stap

Met het oog op de SIM-kaart van Lidl Connect te ontgrendelen, zijn er twee opties:

  • a) een beroep op de registratie hotline: 0800 - gelieve te hebben 503.583 7. Voor dit doel, alle documenten van de starter pakket.
  • b) de online omgeving om te ontgrendelen

Hoe variant b) uitvoert, wordt toegelicht hieronder:

Lidl Verbinden via e-mailOp deze website kunt u de SIM-kaart te ontgrendelen

  • (1) Ten eerste, de gebruiker de SIM-kaart uit het starter pakket en plaatst het in de telefoon. Het apparaat is nu ingeschakeld en de PIN (zie startpakket) wordt ingevoerd.

  • (2) Vervolgens wordt de gebruiker opent elke browser deze site. Daar wordt de activering in drie stappen uitgevoerd. Om door te gaan, moet je nog steeds de starter pakket, omdat alle daarin opgenomen gegevens nodig zijn.

  • (3) Op de SIM-kaarthouder vindt het telefoonnummer en het activeringsnummer. Deze moet worden ingevoerd op de website in de juiste velden. De activering nummer bestaat uit vijf cijfers, dit zijn de laatste van de SIM-kaart nummer.

Lidl Connect in te schakelen activatiecodeInd en documenten vindt het aantal en activering nummer

  • (4) In de volgende stap specificeert de gebruiker persoonlijke klantgegevens. Sinds naam, e-mail, adres en geboortedatum worden opgevraagd. Bovendien moet een wachtwoord worden gedefinieerd en de bankrekening of creditcard wordt gegeven.

  • (5) De derde stap online, de SIM-kaart is geactiveerd. Nu moet de gebruiker een tijdje moet wachten totdat de kaart daadwerkelijk wordt vrijgegeven. Of werkte ontgrendelen van de Lidl Connect en het is nu toegankelijk is voor een gesignaleerd door een welkomstbericht. De gebruiker ontvangt het volgende SMS van het nummer 70220: "Welkom bij Lidl Connect. Zodat de SIM-kaart instellingen kunnen worden bijgewerkt, kunt u uw mobiele apparaat opnieuw op te starten. Veel plezier met Lidl Connect. Uw klantenservice.",

Dan kan de gebruiker beginnen bellen vrolijk, bombarderen vrienden met berichten en surfen op het net.

map