Wie wil weten hoe lang hij wordt geleverd met de telefoon om rond te komen, kan in een paar stappen Controleer Lidl Connect balances. We tonen alle mogelijkheden. Nu in gedachten te houden account!

Lidl Sluit de mobiele het aanbieden van de korting, die de D-netwerk van Vodafone gebruikt. Er zijn verschillende tarieven die samen met typische prepaid voorwaarden - geen minimale omzet, geen contracten of tegen extra kosten. Bovendien, Lidl biedt haar gebruikers biedt een gratis download van de Lidl Connect app, waardoor het beheer van de rekening dient te worden vereenvoudigd.

Controleer Lidl Connect balancesLidl Connect vraag credits - drie opties bestaan

Lidl Connect vraag credits - drie opties er

Lidl probeerde haar klanten met de Connect aanbod zo ver dat ze tegemoet te komen. Het aanbod houdt rekening met verschillende soorten gebruikers en hun gewoonten, dat is de reden waarom zijn er drie opties om het krediet op te halen.De volgende wegen zijn mogelijk:

  • Via Lidl Connect App
  • Gebruik een sneltoets
  • via zijn eigen rekening via online Inloggen

Controleer uw credit via app

De app Lidl Connect is niet alleen handig als het gaat om de vraag van het krediet. Dus gebruikers kunnen uitvoeren van alle administratieve zaken met betrekking tot de toepassing - en waar en wanneer hij wil. De app geeft informatie over het krediet, kan dit dan ook direct in rekening gebracht. Daarnaast worden de details weergegeven voor gebruik en tarief data. Indien nodig kan deze eenvoudig worden aangepast via klik. De app is gratis en kan worden gedownload van de bovenstaande link. Om te kunnen werken, moet de gebruiker te registreren.

Eenmaal gedaan, kunt u opvragen de Lidl Connect saldi, als u de volgende stappen:

  • Eerst wordt de app gelanceerd.
  • Klik vervolgens op het tabblad Status.
  • Reeds in het rood het huidige saldo wordt weergegeven.
  • Als het krediet bijna is opgebruikt, en je gewoon voeden hen een paar dollar op een van de knoppen eronder.

Lidl Connect balanceert vraag AppMen vraagt ​​zich af van de rest via app

Opvragen saldo via sneltoets

Een klassieke versie van de vragen via de toetscombinatie van het mobiele apparaat. Het voordeel hier: u noch de app of een internetverbinding nodig.Dit geeft de huidige status door de volgende combinatie in zijn mobiele telefoon: * 100 # en dan sturen de groene handset of "sturen" het verzoek. Het saldo wordt direct weergegeven.

Account aanvraag online

De derde manier om zijn Lidl Connect saldi te vragen, is online op zijn rekening. Daarvoor gaat hij naar deze site, logt in met zijn geloofsbrieven en dan hebben alle feiten en gegevens aan haar tarief, rekeningsaldo, enz. In een oogopslag. Ook hier kunt u het krediet op te laden of iets in het collectief aan te passen als in de app, indien nodig.

Lidl Connect balanceert verzoek onlineIn de rekening van Lidl Connect heb je alle informatie in één oogopslag