Lidl Connect nummerportabiliteit – liquide middelen!

verander de mobiele operator is nu en dan echt gunstig. Maar eigenlijk u wilt uw nummer behouden? Net als veel andere leveranciers maakt Lidl Connect nummerportabiliteit gemakkelijk via een formulier mogelijk is - en biedt u als nieuwe klant zelfs een dank u voor het.

Lidl Connect nummerportabiliteit mogelijk?

Je hebt u besloten om terug uw vorige provider veel terug en ga naar de dienst van Lidl - maar u wilt uw nummer willen behouden. Immers, men opknoping van een of andere manier en het kan ongelooflijk zwaar om alle contacten een nieuw nummer op de hoogte te zijn. Met behulp van een formulier dat u online kunt vinden in uw account of via de Lidl Connect app, kunt u de weg naar de haven te leiden.

Lidl Connect nummerportabiliteitU kunt uw telefoonnummer naar Lidl Connect. Dit geldt alleen voor een paar tips te volgen en het indienen van een formulier. (Foto: pixabay / Lidl Verbinden / Redactie)

Mobiele operators zijn nu wettelijk verplicht om u toestaan ​​dat het nemen langs uw telefoonnummer - op voorwaarde dat alle gegevens overeenkomen. Lidl Connect biedt u daarom deze mogelijkheid - en beloningen je zelfs voor dat: Satte 25 euro, omdat er als extra krediet aan wanneer u mitnehmt een telefoonnummer en verbindt ze naar uw nieuwe SIM-kaart van Lidl Connect. Het is alleen maar eerlijk naar u zelf kredietverlening aan de oude providers meestal een zogenaamde porting vergoeding voor het slapen gaan het oude nummer. En de kosten zijn ongeveer 25 tot 30 euro.

Vergeet niet bericht naar de huidige provider: Eerste stap

Het is belangrijk dat uw en kan meesleuren verklaring (meer hierover hieronder) vertelt uw bestaande gsm-operator die u wilt de overeenkomst te ontbinden en neem het getal. Hier moet dan ook worden onderscheiden als je wilt om het telefoonnummer te nemen - voor het einde van de opdracht of het contract afloopt.

Wilt u het telefoonnummer direct of vertrekken verzonden, Uw behoefte dit uw huidige provider specifiek vertellen. U ontvangt dan de resterende tijd van uw oude contract een nieuw telefoonnummer op. Mogelijke vroege adoptie is om 123 dagen voor de datum van beëindiging, dan moet je, wachten op het einde van het contract om uw oude nummer te gebruiken bij Lidl Connect.

de Neem het contract afloopt loopt een beetje makkelijker. Met tijdige annulering van uw Altvertrages U kunt namelijk aangeven dat een nummerportabiliteit naar de nieuwe provider te laten plaatsvinden. Dat je laat je het beste uit de oude provider schriftelijk te bevestigen, dan bent u aan de veilige kant. De entrainment kunt u nog steeds van toepassing tot 90 dagen na afloop van het contract.

Lidl Connect-account nummerportabiliteitOp het internet, de klant account op de app kun je het allemaal over eens begrijpen. (Afbeelding: Screenshot Lidl Connect)

Link telefoonnummer: Vinden

De procedure is eenvoudig uit te leggen en niet moeilijk te begrijpen:

  1. Koop wat in de winkel of bij Lidl Online een Lidl Connect SIM-kaart.
  2. Registreer u eerst met deze kaart toegewezen nummer en dan logt u online in uw account.
  3. In het account kunt u zich nu aanmelden voor de Lidl Connect nummerportabiliteit door uw afdrukken van een formulier voor nummerportabiliteit en vult.
  4. In deze vorm, geeft u in aanvulling op de huidige Lidl Connect telefoonnummer en uw naam en geboortedatum van de te verwerven nummer, de vorige Mubilfunkanbieter en netwerkoperator en indien beschikbaar, het klantnummer met de vorige leverancier en de datum waarop het contract afloopt. U kunt ook kiezen of je wilt dat de overname van de nummer voordat het contract eind of dat dit mag alleen worden gedaan als de datum waarop het contract eindigt met de vorige leverancier.
  5. Uw tekenen dit ingevulde formulier met plaats en datum en stuurt het naar hetzij per post

LIDL Connect klantenondersteuning,Postfach 100 254,16285 Schwedt

of via fax naar 0361 341 95.999.

Ongeveer 10 dagen, kan het duren voordat u met succes Lidl Connect nummerportabiliteit wordt bevestigd.

Lidl Connect nummerportabiliteit vormDit formulier kunt u downloaden u bij Lidl Connect. Print het uit, vul het in en stuur het op. (Afbeelding: Screenshot Lidl Connect)

Belangrijk! Zorg ervoor dat alle informatie volledig en juist is en in overeenstemming met de informatie in de bestaande mobiele operators. Dus deze gegevens Controles voor in ieder geval weer! Hier Lidl geeft aan dat u ook moet ervoor zorgen dat trema correct en consistent gespeld zijn. Dus de rij-omstandigheden kon niet functioneren als een "als" ziel van het oude contract, de nieuw, maar "ae" - en vice versa. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor alle andere speciale tekens.

Noot voor prepaid-klanten

Uw eerder je had geen vast contract, maar u bellen met behulp van prepaid? Dan moet je ook sturen bij het wisselen van een ontheffing om de oude provider waar uw bevestigd dat kan worden verbeurd op de ongebruikte credit card bij de overdracht. Eventueel ook porteren wordt betaald met een creditcard.

Ben je aandacht besteed aan alle Lidl Connect nummerportabiliteit, staat niets in de weg.

map
Adblock
detector