Lidl Connect Opladen: Met deze opties, zal het werk

Start credit al verquasselt? Geen probleem – het krediet van Opladen Lidl Connect werkt zonder veel inspanning. We leggen uit hoe het te doen en wanneer deze beschikbaar is. weiterplappern nu!

Lidl Connect, het mobiele aanbod van de korting, geniet toenemende populariteit. Geen wonder – Gebruikers kunnen een tarief die bij hen past te selecteren, maar niet voor maanden aan hem gebonden. Bovendien, de afwikkeling en het beheer van het tarief is een eitje, als je kunt alle acties zowel online als via Lidl Connect app download.

Opladen Lidl ConnectLidl Connect rekenen – laten we u zien hoe bij het verhogen van het krediet

Lidl Connect laden – klassiek met prepaid-kaart

Een variant van het laden, de ene of de andere misschien al kennen van andere mobiele diensten, is de creditcard of Aufladebon. De gebruiker kan herladen zijn krediet door deze zorg is een Aufladebon. Deze zijn verkrijgbaar bij alle filialen van de discounter. Ze zijn meestal te vinden op de voorkant van de kassa. De gebruiker kan ook kiezen tussen drie verschillende waarden:

  • 5 euro
  • 15 euro
  • 25 euro

Ongeacht de waarde die u wilt op zijn naam te laden bij Lidl Connect – de Bon bevat een 12-cijferig nummer – die nodig zijn voor het verdere proces.

Dus moet je op de volgende toetsencombinatie op zijn smartphone na aankoop van de Aufladebons: * 100 * 12-cijferige top up # (maar zonder spaties achter elkaar weg). Vervolgens wordt de oproep niet ingedrukt om de bestelling te verzenden.Een paar ogenblikken later, wordt de gebruiker in kennis gesteld van de succesvolle opladen zijn Lidl met elkaar verbindt. Zodat de fondsen zijn direct beschikbaar.

Lidl Connect online opladenHet krediet kan online worden opgeladen via de klantrekening

Opladen via account of app

Comfortabeler opladen via account of app slaagt. In beide gevallen bespaart de gebruiker te weten de weg naar de winkel. Dus je kunt bijvullen de balans met een paar klikken of door in te loggen op de Lidl-Connect pagina of via de gratis smartphone app.

In de app werkt het als volgt:

  • Open Lidl Connect app en ga naar het tabblad opladen
  • Daar kunt u kiezen tussen de drie waarden 5, 15, en selecteert u 25 EUR
  • Komen ten laste van de opgeslagen bankgegevens in de app of in de klant rekening
  • ALTERNATIEVE U kunt ook een prepaid kaart via de app te verlossen door het invoeren van de 12-cijferige code daar.
  • Ook op deze manier het krediet is per direct beschikbaar.

Lidl Connect opladen appLidl Sluit gewoon om het geld via de app te verhogen

automatisch opladen & verhoging van activa in het buitenland

Als dit te ingewikkeld, dat kan ook gemakkelijk het opzetten van een automatische top-up. Dit kan ook via de app en online via de rekening. Dus de balans wordt altijd zodra men onder een bepaalde waarde in rekening gebracht. Afhankelijk van welke betaalmethode u hebt ingesteld op de bankrekening of creditcard in rekening gebracht.

Gunstig, kunnen gebruikers opwaarderen hun krediet online of via de App Connect bij Lidl ook in het buitenland. Op voorwaarde dat u hebt gedeponeerd bij een bank en beschikt over internet.

Toegankelijkheid zonder activa

Als geen van de routes te exploiteren op zijn naam te laden, het blijft nog steeds toegankelijk. Het kan niet beide gesprekken te accepteren en inkomende berichten worden gelezen.

Let op: De intrekking van een account is alleen beschikbaar voor gebruikers van een minimum leeftijd van 18 jaar. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om het krediet op te laden via credit card.

map