De meeste Sims Download 4 Huizen: Vind het!

Sims 4 huizen op zoek naar? Of het Huis van Adams Familiy of luxe loft, hebben we de meest spectaculaire gebouwen verraden en hoe ze geïntegreerd in het spel. meer informatie hier!

Wie wil er niet na Sims 4 Download zelf huizen te bouwen, kunnen profiteren van de architectuur meer talentvolle spelers en download hun creaties gratis en op te nemen in hun eigen wereld.

Sims 4 Huizen: De beste sites met de beste Downloads

Er zijn bijna ontelbare plaatsen waar de huizen worden aangeboden in alle versies gratis te downloaden. Vanuit het appartement in de Bauhaus-stijl met een Victoriaans horror Villa tot romantische cottage de diversiteit van de creaties is nauwelijks beheersbaar. We hebben de belangrijkste pagina's waarop de meeste Sims worden gevonden vier huizen geselecteerd.

 • de Sims
 • Sims 4 Downloads
 • Aksima
 • Sims 4 download pagina
 • Sims4Updates
 • Sims fabriek

Sims 4 huizenOp de officiële website zijn er tal van Sims vinden 4 huizen gratis te downloaden.

Hoe de huizen in het spel te brengen:

Na te hebben vastgesteld op een van de zijkanten van zijn droomhuis, moet nu worden in het spel gebracht. De volgende stappen moeten worden uitgevoerd:

 1. Download het huis
 2. Open / het uitpakken van de RAR of ZIP-bestand op het bureaublad
 3. Verplaats het uitgepakte bestand naar de tray (zie: Documenten / Electronic Arts / De Sims 4 / Tray)
 4. Het spel beginnen
 5. Trek een Sim op een lege kavel
 6. kiezen uit opties aan het punt werelden te beheren
 7. Onder de galerij, selecteert Mijn bibliotheek
 8. Selecteer de pijl onder het gewenste huis
 9. terug te keren naar het spel
 10. plaats huis

aanpassen van de apparatuur

Wanneer 4 huizen niet tevreden is over de instelling van de Sims kunnen deze worden aangepast zoals gebruikelijk. In de meeste van de bovenstaande links naar tal van meubelen, stoffering of decoraties gevonden. Of gewoon zelfs de hand te laten vallen, en neemt zijn lot om te spelen in het interieur, het creëren van zijn eigen unieke en onderscheidende stijl.

Tips voor het bouwen modus

Allereerst moet u overwegen hoeveel is het budget voor het huis. In plaats van fantastische luxe villa misschien is het weer gedaan, ruime eengezinswoning. Ook kunt u in het spel - om toegang te krijgen pre-built kamers zonder externe download. Sommige van deze voorstellen zijn zelfs ingericht, die goedkoper zijn dan een individuele toestel aan het einde kan zijn. Wat veel spelers die net beginnen te vergeten: grote ruimtes betekent ook lange afstanden en dus een langere seizoen. Men moet dan ook worden onderzocht of het plaatsen van de keuken of badkamer op het volledige andere kant van het huis of beter in de directe omgeving. Indien nodig zal een "gastentoilet" of een tweede kitchenette verkorten van de weg en de snelheid van het spel. De clip legt de Haudbau weer stap voor stap:

map