Sims 4 dieren gevonden! En waar je kunt het volgen!

Sims 4 dieren gevonden! En waar je kunt het volgen!

Laat nog een uitbreidingspakket voor Sims 4 dieren komen. Wie wil zijn Sim behagen met een dier vriend, is nu huisdieren. weten, waar ze te krijgen!

Met de Sims 4 download, kunnen spelers zich onder te dompelen in een perfecte virtuele wereld. Alleen huisdieren ontbreken in de anders zeer gedetailleerde wereld van Electronic Arts. Was er voor de vorige versies van het populaire spel dier extensies die paarden, katten, honden, vogels, hagedissen, knaagdieren en slangen Sims gelukkig gehouden, is voor de huidige versie, zoals een pak alleen in de planningsfase.

Reeds in Sims 4 dieren

Echter, er zijn vier dieren zonder verpakking in de Sims – maar alleen voor decoratieve doeleinden en voor de collecties. Dienovereenkomstig kunnen ze alleen in de inventaris of in het huis worden geplaatst. En deze dieren zijn beschikbaar:

1. kikkers

Kikkers kunnen worden verzameld in boomstammen, vijvers of putten. Vooral bij zeldzame specimens zijn gedeeltelijk verborgen op het land. Als je betrapt twee kikkers kunnen zelfs kweken ontdekken nieuwe soorten op de optie kikkers. Een totaal van 25 verschillende vormen is er in het spel die vaak meer of minder optreden. Bovendien kan de amfibieën gebruiken 4 dieren als aas voor het volgende type Sims:

Sims 4 dierenDe enige Sims 4 dieren die worden gekweekt, zijn kikkers.

2. vis

Optisch varieerde de vis, de meeste van hen (22 in totaal) zijn geïntegreerd in het basisspel. Alleen de Amerikaanse baars, de snoekbaarzen, de lionfish, en rode en blauwe rivierkreeften zijn te vinden in de buitenlucht levensverlenging. In het algemeen, niet eens een aas is echt nodig om te vissen. De uitzonderingen zijn:

  • Zeewolf: Frogs
  • Catfish: fruit zoals appels
  • Piranha / Angelfish: middelgrote tot grote vissen zoals baars of een boom vis
  • Roodstaart zwarte haai: kleine vissen, zoals tetra’s of minnow

Sims 4 Dieren FishVissen behoren tot de grootste biologische diversiteit van de dieren Sims.

3. insecten

Om insecten te vinden en verzamelen is – net als bij de vijf zeldzame vissoorten – de uitbreiding van outdoor living behoeften. Hier, een totaal van 21 soorten om ontdekt te worden op verschillende tijdstippen van de dag of nacht.

Sims 4 InsectenInsecten zijn alleen te vinden in de outdoor extensie.

4. Geen enkel dier, maar een vreemdeling

Een totaal van vijf vreemdelingen verborgen in het basisspel, elk als levende of verduurzaamd variant. Om ze te ontdekken, moet u eerst het bouwen van een raket en een Sim
te Astronatuenkarierenlevel tien worden gebracht – of 5000 Simoleons worden geïnvesteerd. Eenmaal opgetild kan met een beetje geluk, de volgende aliens – dood of levend – import naar de aarde:

  • All-sting Schwien
  • Pinker keuze
  • rode koraal
  • blue snail
  • All-pijlinktvis

Sims 4 dieren AlienBron: sims4.eu.

Meer dan decoration: The Animal extensie wordt geleverd met een hoge waarschijnlijkheid

Zelfs als spelers wachten al enige tijd een lastdier speelkameraadjes, is het zeker om te komen. Tot nu toe zijn alle drie de vorige versies van het spel een dergelijke uitbreiding ontvangen. En zeker zal EA uit te spatten in het vierde deel van de virtuele wereld en maken de langverwachte viervoetige vrienden als gameplay Pack. onthult meer van deze clip:

map