Installeer WhatsSpy - hoe het wordt gedaan

Installeer WhatsSpy – hoe het wordt gedaan

komen met een instrument om toegang te krijgen tot gegevens van alle WhatsApper? Dat geldt met WhatsSpy Public. nu leren hoe zij installeert WhatsSpy kan!

WhatsApp dat op het gebied van gegevensbescherming en privacy is allesbehalve voorbeeldig, veel gebruikers was al duidelijk. Maar Maikel Zweerink heeft bewezen applicatie met zijn Web dat WhatsApp heeft een enorme lek in het systeem. Zo is met de WhatsSpy Public downloaden alle gegevens van WhatsApp gebruikers bespioneren. Dit werkt ongeacht welke privé privacy-instellingen die u hebt gemaakt. Wie wil worden overtuigd van de vaardigheid zelf en gebruik maken van de tracking tool, echter, moet zorgen voor wat programmeer basics. We laten zien hoe je WhatsSpy installeren en wat nodig is voor het. installeert WhatsSpyInstalleer WhatsSpy – dit is hoe het gemaakt! (Foto: Maikel Zweerink / Redactie)

Eisen WhatsSpy installeren

Om de toepassing voor het bijhouden op te roepen en het uitvoeren van een aantal systeemvereisten zijn nodig. Voor een, moeten de gebruikers een computer met elke webserver en PHP en PostgreSQL hebben. Daarnaast is de CLI moet (command line interpreter) voor PHP en één van de gratis programma’s tmux, scherm of Git en zijn beschikbaar. Hoewel de ontwikkelaars gesprek van Rasperry PI voldoende is, elke pc met zojuist genoemde programma’s.

Vereisten voor de Smartphone

Een grotere uitdaging is de behoefte aan een ongebruikt telefoonnummer waarmee je niet bent aangemeld WhatsApp. Dit moet ook in staat zijn om SMS te ontvangen. Een oplossing voor het probleem zijn pre-paid SIM-kaarten die u kunt kopen voor een paar euro. Waarom een ​​nieuw nummer? Het is voor zijn eigen bescherming met het oog op een mogelijke intrekking van hun eigen nummer door WhatsApp ontsnappen. Daarnaast kunnen gebruikers moeten worden voordat het kan installeren WhatsSpy dat wroeten Android-smartphone. Bij IOS jailbreak vereist.

Stap voor stap installatie van WhatsSpy

Gebruikers die alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen, kan nu als volgt te werk te zetten WhatsSpy Public.

1&# 46; stap: Ten eerste moet de repository die is verstrekt als een ZIP-bestand worden gedownload. Hiervoor volgt u de link in de eerste paragraaf aan WhatsSpy Public. Het bestand moet worden uitgepakt op de server, bijvoorbeeld in de Web Directory / / worden opgeslagen whatsspy. Voor gebruikers die nginx gebruiken, het ziet er zo uit: / var / www /.

2&# 46; stap: Vervolgens wordt de gebruiker in de PostgreSQL databaselogboeken van wortel naar een nieuwe database en een gebruiker van de spion te creëren. In de begeleiding van de ontwikkelaar is niet helemaal duidelijk of men het wachtwoord leeg kan verlaten. Het is niet zo. installeren PostgreSQL WhatsSpy(Foto: Maikel Zweerink / Redactie)

3&# 46; stap: Nu is de database is gevuld met structuur. Hiervoor opent u de api / whatsspy-db.sql. Er kan de SQL-commando’s worden uitgevoerd. Om de verklaringen te plaatsen in de juiste database, kan de gebruiker de volgende commando’s gebruiken: Installeert u Command WhatsSpy(Foto: Maikel Zweerink / Redactie)

4&# 46; stap: Deze stap is van cruciaal belang, want nu het gaat om de nieuwe WhatsApp account te registreren voor de spion. nuttig is op dit punt een script van de officieuze API WhatsApp. installeert WhatsSpy WhatAPI(Foto: Maikel Zweerink / Redactie)

5&# 46; stap: Toen hem werd gevraagd voor het mobiele telefoonnummer, wordt het nieuwe nummer van de SIM-kaart nu ingevoerd. Hier kunt u er rekening mee dat zich bij het begin nullen worden weggelaten. Uit een aantal 0153- … is zo … 49153. Wat wordt genoemd in de Carrier, lijkt irrelevant. moet worden beantwoord met SMS op de vraag “Voice” of “SMS”.

6&# 46; stap: Dan moet een SMS-bericht dat een specifieke code die vorm kunnen geven aan deze 456789 of deze zijn 456-789 bevat arriveren. Het is belangrijk dat de code zonder speciale tekens is geregistreerd als een pure getallenreeks, anders werkt het niet. Een tweede code vragen duurt lang.

7&# 46; stap: Nu zal de gebruiker het overeenkomstige aantal nieuwe WhatsApp wachtwoord. Dit moet worden gecommuniceerd om het allemaal van WhatsSpy.

8&# 46; stap: Om WhatsSpy installeren, moet de PostgreSQL wachtwoord worden opgenomen in de volgende code. Daar moet de nieuwe nummer ook worden gespecificeerd (opnieuw zonder nullen) en de login-gegevens. WhatsSpy Rename installeren(Foto: Maikel Zweerink / Redactie)

9&# 46; stap: Zijn alle benodigde informatie wordt ingevoerd, kan de gebruiker overgaan tot het testen. Of het nu een verbinding met het tracking tool is ingesteld, kunt u tracker.php gegenchecken met php. Misschien is deze foutmeldingen verschijnen, die veilig kan worden genegeerd. Zijn berichten hier, zeggend dat _0_Telefonnummern worden bijgehouden, alles is ok. Dit geeft aan dat er een verbinding.

10&# 46; stap: Tot slot, nu zelfs de Web server moet worden geconfigureerd. Hier de wachtwoordbeveiliging is belangrijk htpasswd. Als de configuratie in detail ziet is afhankelijk van de server. Apache kan er zo uitzien: WhatsSpy Apache installeren(Foto: Maikel Zweerink / Redactie)

Als het werkte en WhatsSpy is geïnstalleerd, kan het gemakkelijk worden vastgesteld. Is de voorkant van de tracker beschikbaar is, kunnen de gegevens van alle gebruikers nu worden gecontroleerd. De enige voorwaarde is het telefoonnummer van de gebruiker.

map