Spelen met deze quiz duel cheat tegenstanders aan de muur

Spelen met deze quiz duel cheat tegenstanders aan de muur

deze Quiz duel Cheat is even eenvoudig als geniaal en het werkt voor Android en iOS. Degenen die willen om vals te spelen in het klassement een paar plaatsen naar voren, kunnen hun toevlucht nemen tot deze truc!

Wie herinnert zich nog app en de eerste rondes gespeeld na het downloaden van de quiz duel dat zijn algemene kennis, maar heeft belangrijke lacunes, kan zowel vullen (die zou worden aanbevolen) of ga op de gemakkelijke manier en klop met een cheat zijn tegenstanders.

Quiz duel Cheatantwoord op alle vragen juist de quiz duel cheat.

Quiz duel Cheat op het Android: Vind het!

Deze quiz duel cheat wordt snel en zonder gevolgen voor de spelers of de punten rekening toegepast. En deze stappen moeten worden gevolgd om:

  1. start de app en start een nieuwe ronde quiz duel.
  2. Zodra de eerste vraag die moet worden beantwoord, de internetverbinding van de smartphone te worden onderbroken – ofwel kunt u luisteren naar de vliegmodus in- of uitschakelen de uitwisseling van mobiele data.
  3. Nadat je speelt door alle vragen en vergeet niet de juiste antwoorden.
  4. Nu wordt het een beetje lastig: De gegevens van de ronde gespeeld wordt opgeslagen op het apparaat en moet worden geschrapt. Hiervoor opent u de toepassing manager en opent hier de vermelding voor de Quizzduell app.
  5. Hier wordt de optie gekozen om gegevens te verwijderen en de Internet-verbinding tot stand is gebracht in verband met het mobiele apparaat opnieuw.
  6. In de kennis van alle juiste antwoorden, de ronde kan nu volledig foutloos opnieuw gespeeld.

vreemdgaan op de iPhone

De quiz duel Cheat werkt prima op Android-apparaten. Op de iPhone, de procedure is bijna hetzelfde, maar het werkt alleen voor gejailbreakten apparaten. Wie wil zijn apparatuur uit te breiden op deze manier om de rechten en kan toegang tot functies in het artikel: “Jailbreak iOS 9 crack iPhone 6s & lees Co. “hoe dit werkt. Echter, een jailbreak is niet zonder risico en u zou moeten overwegen of je daar moet gaan voor een Quizzduell overwinning. Al degenen die een dergelijk gemodificeerd apparaat en wil de cheat te gebruiken moet volgen stappen één tot en met zes. Slechts vijf punt afwijkt van marginale, want in plaats van de mogelijkheid om gegevens te verwijderen van de cache moet worden geleegd. Wie heeft twee onafhankelijke apparaten beschikbaar die het kan bedriegen. Zoals blijkt deze video:

Maar het maakt niet uit of je bedriegt nu op een Android of iPhone: Het is waar dat de problemen met de fantastische truc de hoge score lijst en onder de indruk teamgenoten en vrienden, maar ten koste van een essentiële factor. Het leuke van het spel is op de lijn! En als de vijand gebruikt om vals te spelen en dat de werkelijke kennis duel onvolgroeide zinloze knokpartij van de spelers. maar deze beslissing kan elke speler voor zichzelf – Gevolgen van de aanbieder van de App – zoals de blokkering van de rekening – zijn zeker niet te worden gevreesd.

map