Quiz duel Account verwijderen: gemaakt hoe je het doet! 2023

Quiz duel Account verwijderen: gemaakt hoe je het doet!

Om hun eigen verwijderen quiz duel Account is gewoon naar de aanbieder van de quiz-app e-mail. We laten zien waar het bericht moet gaan en hoe al uw gegevens op betrouwbare wijze kan worden verwijderd uit de quiz spel. Te dien einde, meer nu!

verwijderen quiz duel rekening en betrouwbaar alle persoonlijke gegevens te verwijderen

Het succes app maakt na de quiz duel downloaden veel plezier, maar kan ook vervelend zijn. Kijken naar de commercials voor elk thema dat kan worden uitgeschakeld alleen tegen betaling en de veelvuldige herhaling van vragen die niet naar ieders smaak. Daarom is het logisch dat zo veel gebruikers de quiz duel app zou willen om zich te ontdoen van hen. Dit is vrij eenvoudig in principe, bijna elke app met een kraan kan toch weer worden verwijderd. Echter, omdat een registratie van persoonsgegevens is vereist voor de quiz duel, de gebruiker moet grondig te werk gaan en verwijder zijn quiz duel gehouden, in plaats van simpelweg de app te verwijderen. Anders zou je nog steeds een geregistreerde gebruiker van de quiz duel blijven.

Quiz duel Account verwijderenQuiz duel account verwijderen met inbegrip van alle persoonlijke gegevens

Reclame en wachttijden in de betaalde versie

De quiz duel deel te nemen voor meerdere jaren miljoen spelers in Duitsland, gelegen in de snelheid van de koorts. Het spel principe is eenvoudig: de gebruiker stelt een account en verbaasd met vrienden of willekeurige tegenstanders in zes rondes van drie vragen in 19 categorie├źn in competitie. Voor elke vraag vier mogelijke respons opties worden getoond. De speler heeft 20 seconden ter beschikking om het antwoord te selecteren. De quiz duel database bevat de fabrikant ongeveer 35.000 vragen in categorie├źn zoals voedsel & Drinken, Sport & Vrije tijd en tv-series. Quiz Duel app is speelbaar voor gratis in de basisversie, maar in de betaalde versie een beetje meer spannend, want klaar aanvullende statistieken te bekijken en te houden voor met name de vervelende reclame, en de wachttijd tussen de verschillende quizzen.

  Met een beetje moeite op alle quiz duel oplossingen

verwijderen quiz duel gehouden: Vind het!

Wie wil om de dop van geld voor de premium versie, kunt u opgemaakt met de beperkingen of de app opnieuw te verwijderen. Wanneer de quiz duel gebruiker beslist voor de laatste en de quiz spel niet langer willen spelen, moet hij zijn account Quiz duel verwijderen. Om dit te doen, stuurt hij simpelweg een e-mail naar het adres [email protected]. De eigen rekening bij alle andere persoonlijke gegevens worden vervolgens verwijderd uit de quiz duel medewerkers, zodat er geen gegevens meer blijft geboden.

het is dat de gebruiker, heeft haar verzoek om de rekeningen nauwkeurig te verwijderen via dit e-mailadres waarmee hij ook heeft ingeschreven bij Quiz Duel is belangrijk. Ook voor de Login via Facebook het geval is. Natuurlijk, kan het enkele dagen duren voordat de eigen rekening is eigenlijk terugbetaald. Meestal is de provider stuurt een mail met een link die expliciet opnieuw moet worden bevestigd aan de quiz duel rekeningen te blussen.

map