zijn wie Wachtwoord vergeten quiz duel is uitgegroeid tot een nieuwe account voor de populaire quiz spel heeft ingesteld. In plaats daarvan, is het voordeliger om gewoon een nieuw wachtwoord te krijgen. We zien in de volgende stap voor stap hoe vergeetachtig naturen opnieuw in te loggen in de quiz duel. Meer over dit hieronder!

Wachtwoord quiz duel vergeten? Hier komt de oplossing!

De quiz duel te downloaden brengt een rente app op smartphones en tablets, waarin de speler kan meten tegen vrienden en tegenstanders in verschillende categorieën in real time zijn algemene kennis online. De puzzel app bevat meer dan 35.000 vragen van 20 gebieden, zoals sport, kunst, geschiedenis, media en politiek. Vooral onderhoudend wedstrijden tegen vrienden of Facebook vrienden. maar de speler kan 3 vragen à online spelen tegen willekeurige tegenstanders in zes rondes. Anders, de spelers kiezen voor deze een van de drie categorieën. Die eindelijk antwoord op de meest trivia vragen correct wint de quiz duel.

Wachtwoord vergeten quiz duelWachtwoord quiz duel vergeten? We laten zien hoe de koers een nieuwe vriend zal gunnen!

Nieuw wachtwoord aanvragen quiz duel

Al snel gebeurd: u hebt gekozen in de quiz duel registreren van een bijzonder cryptische wachtwoord voor eigen rekening, want dit is inderdaad herhaaldelijk aanbevolen door deskundigen om veiligheidsredenen. Echter, dit is pas echt handig als het wachtwoord wordt verloren. Helaas, echt goed wachtwoorden kunnen vaak gemakkelijk te onthouden en zo gebeurt het soms dat men niet langer vindt zijn of haar wachtwoord ondanks alle nadenken. Wie heeft zijn wachtwoord quiz duel vergeten, immers, heeft de mogelijkheid om een ​​nieuwe aan te vragen. Onze gids laat zien hoe dit werkt snel en eenvoudig en kan de speler opnieuw met hun account om de quiz duel concurreren.

Wijzig Quiz duel wachtwoord: Vind het!

Een vergeten wachtwoord quiz duel terug te krijgen, begint de gebruiker de quiz duel app en typ dit eerst aan de onderkant van de knop Login. U kunt met een andere tip over wachtwoord nu vergeten ontvangt een nieuw wachtwoord in om opnieuw aan te melden bij Quiz duel. Dit gebeurt hetzij via een push-bericht of e-mail. De provider stuurt een bericht naar de door de gebruiker opgeslagen e-mailadres waarmee je het wachtwoord en verandering kan resetten. De gebruiker klikt in de e-mail op de link en kan vervolgens zijn wachtwoord te veranderen.

Quiz duel Wachtwoord verzoekNieuwe Quiz duel paswoord via email of push-bericht

De Quiz vriend moet ervoor zorgen dit keer dat het wachtwoord niet te eenvoudig en niet te complex, dus het kan niet opnieuw worden vergeten. Als hij een geschikte wachtwoord heeft gevonden en ingevoerd, het bespaart het, en het nieuwe quiz duel wachtwoord is direct actief, dus u kunt zich ook aanmelden terug in de quiz duel en mitraten.