Het is een spel zoals enkele seconden: Deze vragen app wordt nog steeds gespeeld door veel gebruikers die willen concurreren met elkaar. De competitie hier is alles - maar soms moet je gewoon winnen. de Quiz duel oplossingen kunnen weten van tevoren als een groot voordeel te zijn. En de manier waarop je altijd aankomt op de juiste oplossingen, is niet zo moeilijk.

Quiz duel oplossingenDe juiste quiz duel oplossingen moeten uit komen? zoals we weten zelfs twee manieren! (Foto: Redactie / Screenshot)

Quiz Duel is voor kinderen van de top van de lijst van meest populaire apps - en terecht. De vragen zijn uitdagend, maar kan vrij worden beantwoord, men moet worden vastgesteld en het beste deel: je kunt niet alleen concurreren tegen buitenlandse andere spelers, maar ook om te concurreren met vrienden. Wie heeft er nog niet het genoegen gehad, maar nu voelt gewekt belangstelling voor de quiz duel app kunt u hier gratis downloaden van ons.

win elke wedstrijd met de juiste quiz duel oplossingen

Vooral spelers die gefrustreerd langzaam letterlijk, want de beste vriend te winnen ronde per ronde, willen uiteindelijk maar één ding: Voor een keer opnieuw de overwinning! Hier grijpt de ene of de andere waarschijnlijk weet deze liefde op een oneerlijke manier. We hebben sindsdien maakte ons zelfs een keer slim en kwam over een manier hoe om te winnen altijd genoeg tijd om te komen met de juiste oplossingen.

quiz duel oplossingen vreemdgaanHoewel het is vals spelen, maar zo nu en dan de juiste oplossing hebben haar gewoon. (Foto: Redactie / Screenshot)

Op twee afstanden aan quiz duel oplossingen: 1. De internetverbinding

Of het nu tegen vrienden of onbekende - een slechte verliezers zijn van ons allemaal een keer in onze quiz duel carrière. Maar er zijn twee manieren om een ​​spel te winnen in ieder geval. Het breekpunt in de eerste procedure is het tijd. Een winst namelijk door. Zijn de vereisten voor deze cursus niet - het enige wat je hoeft te doen op het juiste moment, is het internet uitgegeven.

  1. Open de app op uw smartphone om een ​​spel te starten.
  2. Dan scheidt de Internet-verbinding, bijvoorbeeld door jouw beurt vliegtuig-modus. Dus u bent gestopt in een keer zowel Wi-Fi en mobiele data-overdracht.
  3. Is in rust alle vragen door en herinnert u de antwoorden of schrijft ze naar beneden.
  4. schakel dan uw internetverbinding opnieuw. Nu kunt u de running game vanaf het begin te starten. De antwoorden zijn nu bekend ja, zodat het spel snel kan worden gewonnen.

Echter, er zijn spelers die melden dat deze aanpak niet meer werkt gemakkelijk. Dus als je problemen hebt, kan terugvallen op de tweede tip - tenminste als hij heeft twee verschillende telefoons met verschillende besturingssystemen bij de hand.

Quiz duel oplossingen CheatZoiets als in het eerste beeld gebeurt niet met deze trucs - in plaats van, je hoeft alleen de juiste oplossing. (Foto: Redactie / Screenshot)

Alles op te lossen: 2. De dubbele Smartphone

Degenen die het geluk om slechts twee smartphones met verschillende besturingssystemen bij de hand kunnen nog steeds gebruik maken van een andere truc te hebben:

  1. Snap de beste Android-toestel en een smartphone met iOS.
  2. Geïnstalleerd op beide apparaten quiz duel en meldt u zich aan beide met uw accountgegevens.
  3. Open de app op beide telefoons.
  4. Start een spel op de iPhone - dit zal dan beginnen op het Android-apparaat.
  5. Getypt in op de Android snel geen antwoord. De rechter wordt weergegeven.
  6. snel getypt op de iPhone het juiste antwoord naar de plaats waar het op de Android-telefoon wordt weergegeven.

maar een waarschuwing voor de: Hoewel dit pad bestaat geen enkel gevaar opleveren, want je moet elke dubieuze cheat apps te downloaden. Niettemin, men lijdt op de lange termijn: de gameplay. Omdat het doel van het spel is inderdaad om hun eigen kennis te testen. weet u altijd alles wat de quiz doet uiteindelijk niet leuk - vooral voor de reden dat je vrienden op een gegeven moment zeker niet willen concurreren tegen je. Want wie is zo op de lange termijn, is zeer oneerlijk. Maar nu en dan kun je misschien toegang tot de quiz duel oplossingen ...