Steam naamswijziging - is dat mogelijk? 2023

Steam naamswijziging – is dat mogelijk?

Spelers die graag om videospellen te spelen op de computer of op de Mac, nauwelijks komen langs het gaming platform Steam van Valve. In de Steam downloaden allerlei spelletjes kunnen online kopen, maar ook kunnen ontwikkelaars hun games daar publiceren. Daarnaast biedt het platform een ​​grote gemeenschap waarin het kan worden ondergedompeld te allen tijde in forums, groepen en in een instant messenger. In eerste instantie moet de speler een accountnaam kiezen. Veel spelers vragen zich af na een bepaalde tijd, of Naam wijzigen Steam vertrekken.

Steam Change Name it is hier niet zo gemakkelijk

De account die wordt gemaakt wanneer u voor het eerst aanmeldt bij Steam, kan de speler toegang tot zijn individuele spellen. Deze naam kan helaas niet worden gewijzigd in achteraf. Echter, er zijn de zogenaamde Steam profiel naam die gemakkelijk en op elk moment. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de Steamname veranderen.
Naam wijzigen Steam

Het systeem van Steam

Om het spel platform kan worden geïnstalleerd, moet op het systeem van de gebruiker ofwel Windows, Mac OS X of Ubuntu te installeren. Valve, de fabrikant, elke adviseert de nieuwste versies, zoals Windows Vista, 7 of 8 en Mac OS 10.6.3. De hardware moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat dat wordt gespeeld op Steam elk spel, andere voorwaarden nodig. Daarom zijn sommige games vereisen een high-end computer, anderen zijn het reine te komen met een oudere PC. Daarnaast moet voldoende vrije ruimte op de harde schijf beschikbaar zijn.

  Steam naamswijziging - is dat mogelijk?

Aldus kan de profielnaam wijzigen

De Steam profielnaam die kunnen worden gewijzigd, bijvoorbeeld, weergegeven in de lijst met vrienden of in het profiel.

  1. Stap: Eerste Steam moet worden gestart.
  2. Stap: In de menubalk Steam is geselecteerd, dan is geklikt de optie-instellingen.
  3. Stap: In het menu-item vrienden kunnen in het bovenste veld van de nieuwe profielnaam worden ingevoerd. Deze naam kan worden gewijzigd op elk moment.
    Change Steam Friends naam
map