Enable Steam Guard – Hier is hoe!

Zelfs met de verkoop via internet platform voor computerspellen Steam Veiligheid is een topprioriteit. Daarom: activeer de Steam Guard nu! wijzigen om de gaming platform Steam aanzienlijke hoeveelheden geld van de eigenaar. De Steam-ontwikkelaar Valve heeft daarom gestart met het Steam Guard gelanceerd om gebruikers te voorzien van een extra niveau van veiligheid en om hen te beschermen tegen hackers aan te vallen. Om aan de veilige kant, moet de Inschakelen Steam Guard. Wie nog geen account hebt, kunt u downloaden van de client voor Steam gratis. Inschakelen Steam Guard

De Steam Guard activeren voor meer veiligheid

Het principe van de werking van de Steam Guard is eenvoudig maar zeer effectief: Als iemand wil om in te loggen op een rekening, of het systeem controleert vanaf deze computer al op de rekening. Zo niet, de rekening voor die computer moet worden gecontroleerd. Dit gebeurt via een code die naast het wachtwoord moet worden ingevoerd, wordt per e-mail naar de eigenaar van het account gestuurd. Dus alleen de toegang tot de rekening die de toegang tot de e-mailbox van de eigenaar te hebben. Dus buitenlanders hebben geen manier om te bellen door louter diefstal van wachtwoorden op de rekening. Dit proces vindt eenmaal per computer - dan kan stoom worden volkomen normaal gebruikt.

Alleen e-mail controleren

Om de Steam Guard te activeren, in eerste instantie een e-mailadres moet worden geverifieerd. Voor toegang tot de instellingen Steam - die verder gaat dan de knop Stoom in de linker bovenhoek. Daar, in de knop Instellingen "rekening" Selecteer. Door te klikken op "Controleert e-mail adres" opent een venster waarin de gebruiker zijn e-mailadres kunt invoeren. Hij krijgt dan een e-mail met daarin een bevestiging link. Door te klikken op deze link, wordt het adres geverifieerd.

Veiligheid in een paar minuten

Om de Steam Guard activeren, moet een paar stappen te volgen: Steam Guard mogelijk te maken registratie

  • 1&# 46; stap: Start Steam nogmaals, als alleen het e-mailadres is geverifieerd.
  • 2&# 46; stap: Bel de Steam-instellingen en het menu-item "rekening" Selecteer.
  • 3&# 46; stap: De vermelding "beveiligingsstatus" Controleren. Normaal gesproken wordt de Steam Guard automatisch geactiveerd door te controleren of de e-mail - herkenbaar aan een groen bord.
  • 4&# 46; stap: Als er geen groen teken voor de activering te zien met de hand worden gedaan. Voor deze, de knop "Beheer Steam Guard beveiliging van uw account" Klik op.
  • 5&# 46; stap: Activeer de Guard door een haak in "bescherm ik mijn account via Steam Guard" is ingesteld. De bewaker komt door onmiddellijk, zodat de rekening wordt beschermd.
map