Dus de stoom kan e-mail veranderen

Dus de stoom kan e-mail veranderen

regelmatig Change Steam e-mail zorgt voor een hogere veiligheid van hun eigen rekening. Hiervoor zijn slechts een paar stappen die nodig zijn. lees nu & veilig! De Internet gaming platform Steam door de fabrikant Valve is zeer succesvol geweest voor vele jaren. Op Steam niet alleen games online kunnen worden gekocht met een paar klikken en speelde, maar ontwikkelaars kunnen hun creaties publiceren en bieden er voor weinig geld. Voor een account kan worden gemaakt nadat de Steam te downloaden, zijn een aantal persoonlijke gegevens, zoals het eigen e-mail adres nodig. Stoom e-mail kan worden veranderen, zelfs na het feit.

Niet alleen voor beveiligingsdoeleinden: Change Steam Email

Om de eigen gegevens altijd up-to-date, moet het e-mailadres veranderd worden meestal na verloop van tijd. Het is vooral belangrijk in Stoom, dat het e-mailadres stroom wordt gehouden, omdat spelen niet kunnen worden afgespeeld, bijvoorbeeld als het wachtwoord is vergeten. Echter, u het wachtwoord vergeten en het e-mailadres up to date is, kunt u eenvoudig de gegevens te herstellen. Ook een security code wordt verzonden als een e-mail met toegang via een derde partij computer.

System for Steam

Steam installeert, worden de volgende hardware en besturingssystemen nodig: Windows-gebruikers moeten XP, Vista, 7 of 8 gebruiken Een extra 512 MB RAM-geheugen wordt aanbevolen en een processor draait op 1 GHz. Gebruikers van Mac hebt minstens OS X 10.6.3 en ook 512 MB RAM-geheugen. Daarnaast wordt een breedbandverbinding aanbevolen en moet er voldoende ruimte op de vaste schijf beschikbaar zijn.

Wijzig e-mailadres

1&# 46; stap: Start Steam. 2&# 46; stap: Nadat de software is geladen, Steam heeft de optie in het menu bar in de sectie "instellingen" worden geselecteerd. 3&# 46; stap: Recht in het eerste menu "rekening" stelt u in staat om te veranderen van uw e-mail naar Steam. Maar voordat het huidige wachtwoord moet worden ingevoerd, evenals het nieuwe adres moet twee keer bevestigd. Zodra alle gegevens zijn ingevoerd, kan op "meer" geklikt worden. Change Steam e-mail 4&# 46; stap: Binnen de komende paar minuten, zal een verificatiecode naar het nieuwe e-mail adres worden gestuurd. Deze code moet worden ingevoerd, dan is het nieuwe adres actief is.

map