Steam Skins: moed voor meer kleur!

Met de juiste Steam Skins stelt u in staat om het uiterlijk van het distributieplatform voor games veranderen. Ontdek nu hoe het te doen en uw kleuren te tonen!

Steam van Valve fabrikant is nu zeer goed bekend en populair, niet alleen onder PC-gamers. Op Steam is een online platform dat ook een klant online gekocht met de games direct gedownload en dan kan direct worden afgespeeld. Klik hier voor de gratis te downloaden op Steam.

Een populair zijn de speciale verkoop die stoom levert op regelmatige tijdstippen. Zo is het mogelijk om te kopen in een korte tijd een hoop spellen tegen lage prijzen. De cliënt van Steam is in donker grijs, blauw en zwart kleuren. Wie deze subtiele en nogal sombere blik niet als dat meer kleur kan brengen in het spel gebruik van een verscheidenheid Steam skins.

Steam Skins: Het veranderen van het uiterlijk van de client

In de oude dagen van stoom, was het nog mogelijk om de kleuren van de cliënt zelfstandig te veranderen. Dit is nu niet langer het geval, en daarom veel gebruikers zijn tevreden met de kleur zwart. Sommige gebruikers hebben echter speciale Steam skins waarmee het mogelijk is om de klant een compleet nieuwe look te geven ontwikkeld. Deze skins kan gratis gedownload worden in de regel, en zijn vervolgens eenvoudig te installeren. Deze gids legt uit hoe nieuwe Steam kan worden geïnstalleerd skins.

Steam Skins

De eisen van Steam

de gaming platform Steam op alle computers die Windows, Mac OS of Linux gebruiken, kunnen worden geïnstalleerd. Het mag alleen worden genomen om ervoor te zorgen dat de versies zijn up-to-date (bijvoorbeeld Windows Vista, 7 en 8 of Mac OS 10.6.3 of hoger). Linux-gebruikers moeten de distributie Ubuntu geïnstalleerd. Bovendien moet de computer zijn voorzien van ten minste 512 MB geheugen en een processor met 1 GHz. Een snelle internetverbinding biedt extra voordelen, omdat zo spellen sneller worden gedownload. De games die kunnen worden gekocht op Steam gebruikers hebben echter andere systeemvereisten dan de klant zelf normaal.

Het installeren van uw eigen skins

Om uw eigen skins te installeren, moet de onderstaande stappen te volgen:

  1. Eerste Skins moet worden gedownload van het internet. Een goede eerste stop is bijvoorbeeld het officiële Steam forum.

  2. Nadat de gebruiker heeft gekozen voor een huid, de huid nodig heeft om te downloaden. De huiden worden in het algemeen verpakt in een ZIP-bestand en moet eerst worden uitgepakt. De inhoud van het dossier wordt (voor Windows) in de directory "C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Skins" uitgepakt. Sommige archieven een map met de naam bevatten ook "middelen"Dat moet in de directory worden gekopieerd.

  3. Als het kopiëren is voltooid, moet herstart Steam, indien momenteel actief runs. Toch is de nieuwe look is niet zichtbaar, als gevolg van deze kleine aanpassingen zijn nog steeds nodig.

  4. In de eerste plaats in de menubalk "stoom" en dan "instellingen" geselecteerd. Daarna kan de gebruiker tab "oppervlak" Klik op. Ongeveer in het midden van het venster nu de nieuwe huid met behulp van een drop-down menu's kunnen worden ingesteld. Een herstart van stoom nodig.

map
Adblock
detector