Verkoop op Steam spellen - is dat zelfs mogelijk? 2023

Verkoop op Steam spellen – is dat zelfs mogelijk?

Steam verkopen spellen helaas niet te gaan, maar u kunt anderen gelukkig te maken en weg te geven games. Lees nu als & anderen geven geschenken! Op Steam – het online platform voor computerspellen – kunnen kopen duizenden games, controleer dan dit en vervolgens te installeren op uw eigen computer gebruiker. Hiervoor moet worden gedaan op voorhand, alleen de gratis Steam download. Natuurlijk, deze kan dan vlot verlopen en speelde. Maar gebruikers kunnen die Steam spellen verkopen? Zoals het volgende artikel zal laten zien, is dit niet mogelijk in de echte zin waarin een daadwerkelijke verkoop plaatsvindt. Maar er is een alternatieve manier, zal de gids te laten zien wat het is en hoe het werkt. Steam verkopen spellen

Steam games om te verkopen is over het algemeen niet mogelijk

moet onderscheid worden gemaakt tussen games in hun eigen Steam bibliotheek en die in Stoom inventaris in de eerste plaats. Enabled games zijn in de bibliotheek en kan niet achteraf worden verkocht. Dit komt omdat de activering van de spellen niet ongedaan kan worden gemaakt. De link naar de Steam-account heeft plaatsgevonden en is niet meer op te lossen. Andere voorwaarden zijn de spellen die alleen in de games inventaris zijn en nog niet geactiveerd. Deze kunnen in tegenstelling tot de geactiveerd met uw account, geef spelen speciale functies aan derden. Potentieel, kunt u zich hier om elkaar te begrijpen op een prijs en verkopen op deze manier Games.

  Steam saldi Code: Dus het is vereerd!

Voorwaarden voor de overdracht van spellen

Aan de volgende eisen moet worden voldaan als je een spel wilt op Steam te verkopen of door te geven:

  • De gebruiker moet een actieve account bij Steam hebben
  • Het spel is in de inventarislijst en is nog niet geactiveerd
  • Geef de functie Games werd afgezet in het persoonlijke account
    Steam spellen verkopen inventaris

Dus het doorgeven van een game op Steam werken

1&# 46; stap: Een gebruiker koopt een spel, maar dit niet te controleren. Het is nu in Steam inventaris. 2&# 46; stap: kan geven over de functie overeenkomt met de worden doorgegeven aan een andere Steam gebruikers niet actief spel. Voor deze, het vereist slechts één actieve Steam-account. Steam spellen verkopen gift 3&# 46; stap: kun je niet verkopen de Steam games in de echte zin. Er zijn officieel geen kosten voor dit. maar elke gebruiker kan afzonderlijk een prijs afspreken. Dat valt nog aan jou en kan elk nummer op Steam worden herhaald vaak.

map