Steam saldi Code: Dus het is vereerd!

Steam saldi Code: Dus het is vereerd!

In vele gerenommeerde online winkels kan Steam saldi Code Kopen. nu meer informatie over hoe u kunt inwisselen!

De gaming platform Steam door de fabrikant Valve is nu niet alleen voor die-hard gamers populair, maar ook bij mensen die slechts af en toe spelen. Op Steam spellen digitaal online kunnen worden gekocht, in sommige gevallen worden ze zelfs weggegeven. Hier kunt u de benodigde client voor Steam gratis downloaden. Daarnaast is de Steam client biedt ook een grote gemeenschap waar u kunt netwerken op wil. Om games te kopen, is een Steam vereist is, bijvoorbeeld credit code.

Met slechts een paar klikken om contant geld een Steam balances Code

Steam saldi Code
Met krediet voor Steam alle soorten spelletjes kunnen worden gekocht in de client, maar het krediet kan direct worden gebruikt voor microtransacties in games. Het doel van deze gids is bedoeld om te worden dat de spelers te leren hoe een Steam kan worden gekocht krediet code en dan ook nog verlost.

Systeemvereisten

Om het spel platform kan worden gebruikt, een computer met Windows (XP SP3, Vista, 7 of 8), Mac OS X 10.6.3 of Ubuntu is geïnstalleerd nodig. Daarnaast is er voldoende vrije ruimte op de harde schijf aanwezig moeten zijn, aangezien de meeste nieuwere spellen vele GB zal vullen. De fabrikant Valve beveelt ook een processor met ten minste 1 GHz en 512 MB RAM. Verschillende games kunnen echter ook hogere normen vereisen.

Inwisselen Steam Balance

  1. Credit codes voor stoom kan nu in vele winkels of online bij gerenommeerde winkels.

  2. Zodra de code is overgenomen, heeft de Steam client wordt gestart en moet de gebruiker eerst in te loggen. Dan klik je op je eigen accountnaam in de rechterbovenhoek. daarna "accountgegevens" geselecteerd. Nu een nieuw venster zal verschijnen.

  3. Stoom de huidige saldo wordt weergegeven aan de linkerkant van het nieuwe venster. Onder het scherm is een knop die zegt "Download je Steam saldi op", Dit moet worden geselecteerd.

  4. Aangezien zelfs een code bestaat, moet nu "Inwisselen Steam credit Code" geklikt worden. kan in een afzonderlijke doos, de code zal dan met "meer" bevestigd.

map