Hoe om te betalen voor Steam en games kopen

Hoe om te betalen voor Steam en games kopen

Hoe maak je echte games op de populaire verkoop via internet platform voor computerspellen kopen? slimme nu hoe te betalen op Steam! De Valve spellen platform Steam is in principe gratis. Het downloaden van Steam, de installatie en het gebruik van de software zijn dus gratis. Echter, degenen die een spel koopt op Steam, moet eerst trek de portemonnee. Maar hoe kun je bij pay Steam? pay Steam

Als u moet betalen op Steam?

Hieronder wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn om games te kopen via Steam. Een spel hoeft niet opnieuw te worden betaald als je het al in de winkel hebt gekocht, en u wilt activeren op stoom met de bijgeleverde sleutel. Hoewel het spel is verwijderd en is nu opnieuw worden geïnstalleerd uit de Steam bibliotheek, hoef je niet opnieuw moeten betalen op Steam het.

Wat is er nodig?

Dus je kunt betalen en kopen games op Steam, een computer met internettoegang of web-enabled console en een stabiele internetverbinding (bij voorkeur een breedbandverbinding), geïnstalleerde Steam-software en een gemeubileerd Steam-account nodig.

Mogelijkheden van de online aankoop op Steam

Hoe kun je games op Steam kopen? Steam biedt verschillende betalingsmogelijkheden voor haar klanten. Hier moet echter eerst worden beslist of geld op de Steam-account moeten worden geladen, worden games door betaald dan, of als je betaalt voor de betreffende spellen direct. Voor beide versies, dezelfde betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar. Naast de klassieke betaling per creditcard, die niet geschikt is voor minderjarigen, kan de gebruiker tussen PayPal, Paysafecard, bankoverschrijving, WebMoney, iDeal en Moneybookers te kiezen. Om de rekening op te laden, moeten de volgende stappen worden gevolgd: 1&# 46; stap: In het Steam-programma klikt u in de rechterbovenhoek van zijn of haar account naam. 2&# 46; stapHier mogen zijn ‘Account Details’ view zijn. 3&# 46; stap: In het nieuwe venster de optie ‘Download je Steam saldi op’ uit te kiezen jou. De volgende verschillende hoeveelheden geld, die u kunt selecteren. 4&# 46; stap: Het volgende scherm geeft een overzicht van de verschillende betaalmogelijkheden. Hier selecteert u de gewenste optie en volg de instructies van de wizard.

map