Dus check je de Steam Server Status

Die willen games van Steam te spelen, maar niets beats moet het oplossen van het eerste Steam Server Status controleren. Hoe dat te doen, toont de volgende instructies. hier meer lezen!

In Steam is een platform voor games ontwikkeld door Valve. Op het online platform gedeeltelijk kan worden gekocht erg goedkoop, worden vervolgens gedownload en spelletjes gespeeld. Dit vereist dat de gratis download van de Steam client. Daarnaast is de communautaire aanbiedingsprijs is groot uitgesproken: Er zijn themagroepen, forums en een instant messenger, zoveel contacten kunnen worden gelegd. Ook voor ontwikkelaars Steam is zeer interessant, omdat zij hun games op het platform kunnen publiceren. Echter, het is altijd afhankelijk van het functioneren van de Steam-server. Games en service aanbod kan alleen worden gebruikt als ze online zijn. De status Steam-server kan worden gecontroleerd op diverse websites.

Steam Server Status

Hoe werkt de Steam Server Status kan worden vastgesteld?

Bijzonder vervelend is het voor spelers die weinig vrije tijd en dan en slechts willen spelen als de Steam servers offline. Denken vaak gebruikers in het eerste moment dat je internetverbinding of de persoonlijke configuratie helpt om de schuld dat een verbinding niet mogelijk is. Daarom moet het eerst worden gecontroleerd, zoals het is met de huidige status Steam server. De servers worden vervolgens Steam offline meestal wanneer noodzakelijk onderhoud wordt uitgevoerd of er problemen zijn met de servers zelf. Het doel van deze tutorial is om erachter te komen of de server Steam momenteel online of offline.

Stoom: De wensen van de klant

Degenen die willen de client installeren vanaf Steam vereist een computer met Windows of Mac OS X. Hier, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of 8 aan te bevelen. Mac-gebruikers moeten Mac OS X 10.6.3 of nieuwer besturingssysteem hebt geïnstalleerd. De computer moet ook ten minste een 1 GHz processor en bovendien uitgerust met 512 MB RAM. Een snelle internetverbinding en een grote harde schijf met voldoende vrije ruimte te maken het downloaden van de spellen veel comfortabeler, zoveel spellen nu een veel ruimte in beslag nemen voor zichzelf.

Aldus kan de huidige status van de server gecontroleerd

Stap 1: In de eerste plaats dient te worden gecontroleerd of de eigen internetverbinding correct werkt.

Steam Server Status Forum

Stap 2: Als er geen problemen hier, is het officiële forum, dat hier kan worden gevonden, de eerste beste startplaats. Voor gebruikers die geen Engels spreken, is er ook een Duitse deel van de raad van bestuur aan de onderkant. Als de servers zijn momenteel offline, wordt hier voor het eerst gemeld, welke problemen er precies of dat de huidige onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en hoe lang dit.

Steam Server Status Engels Forum

Stap 3: Deze pagina ook de huidige aantal gebruikers kunnen lid zijn. Ook op het aantal gebruikers kan worden herkend als Steam is momenteel offline.

Steam Server Status aantal gebruikersStap 4: Daarnaast kan worden gecontroleerd met behulp van externe sites zoals deze website die servers momenteel in het land zijn offline of online. Als de Steam Server Status ziet er normaal en er zijn geen problemen, problemen zijn voordat met een PC.

Steam Server Status List

map