Stoom kan uitbetalen – is dat mogelijk?

Kan de eigen Steam af te betalen credit laten? Deze vraag veel gamers die gokken op het Steam-account en het gebruik van de verkoop van huiden en items in de digitale marktplaats. We deze vraag te beantwoorden en tonen de beste oplossingen aan geld te komen. Meer over dit hieronder!

Steam aan liquide middelen via een omweg

Steeds meer pc-gamers gebruik maken van de spellen platform Steam van Valve. Games van alle soorten kunnen worden verworven tegen lage prijzen op deze manier en een grote gemeenschap zorgt voor een levendige en onderhoudende uitwisseling van spelers in tal van chats, forums en groepen. Meer dan 100 miljoen gamers hebben een Steam-account, volgens Valve al. Koop en spelen na het downloaden vanaf Steam client in de games online. Het is vrij eenvoudig om hun eigen deposito's op te laden op Steam. Iets meer problematisch is, is het helaas, een Steam saldi later innen.

Steam af te betalen creditSteam krediet terug te trekken? Helaas werkt dit alleen maar indirect.

Steam zelf biedt geen mogelijkheid van een overschrijving of betaling via PayPal

Dergelijke Steam krediet kan ophopen, bijvoorbeeld door de verkoop voor eigen rekening op de digitale markt. Honderdduizenden mensen rond de Steam-markt, waar je beloningen van welke aard van de betaalde games kunnen bieden, bijvoorbeeld items uit Team Fortress. Wie heeft er een bepaald item kunt ze kopen en de onderhandelde prijs is bijgeschreven op de eigen Steam saldi. Veel spelers vragen zich af of ze de Steam staat om later nog eens geld. Valve zelf ontkent dit en heeft geen eigen manier te bieden binnen de Steam-accounts om een ​​transfer uit te voeren of om het saldo via PayPal voor eigen rekening te verzenden. Echter, andere opties zijn beschikbaar om te profiteren van de stoom credits uit de verkoop van huiden of andere items in de digitale marktplaats.

Steam bieden krediet vrienden en collega's

Natuurlijk kan de geaccumuleerde bedrag in Stoom worden gebruikt voor dit doel om nog games of langverwachte items op de game-platform te verwerven. De Steam-krediet kan worden gebruikt als een cadeaubon en vrienden en collega's aangeboden. Met het saldo van gamers helpt vrienden en teamgenoten van de clan om een ​​spel te kopen, zelfs als het geen geld stroomt. maar u kunt ook op de aankoop en kan overhandigen in ruil voor een bedrag van contant geld. In de meeste gevallen, een passende korting voor de vriendelijke service is uiteraard te wijten, dat het betaalde bedrag vermindert, maar in ieder geval je krijgt op deze manier een deel van je eigen balans Steam terug en kan het ook gebruiken buiten Steam.

map
Adblock
detector