De Steam error code 118 – als het kan worden opgelost?

Hoe werkt het Steam Error Code 118 en wat kunt u doen als een gebruiker over? nu meer informatie over deze en zorgeloos weer te spelen!

De gaming platform Steam van Valve is ontworpen voor pc-gamers nu in veel gevallen een nec plus ultra. Games van alle genres kan er - vaak erg laag in actie - snel en gemakkelijk kopen digitaal, dan downloaden, installeren en direct af te spelen. Ook kunnen ontwikkelaars hun eigen creaties te presenteren op Steam en te koop aanbieden. Hier vindt u de client voor Steam gratis downloaden.

Echter, de games alleen worden afgespeeld als de eigen computer naar de Steam netwerk kan aansluiten en Steam goed functioneert. Dus wat te doen wanneer de stoom komt foutcode 118?

Slecht nieuws op Steam error code 118

Steam Error Code 118

Veel spelers weten: In de zeer zeldzame laat gaat de platform Steam niet werkt en u ontvangt een foutcode die nauwelijks kunnen ontcijferen op het eerste. Het doel van deze kleine gids is om uit te zoeken wat er precies is in het stoombad foutcode 118 en of en hoe dit kan worden opgelost.

Dit is nodig om Steam te installeren!

Om de client te installeren, zijn de huidige versies van de besturingssystemen Windows, Mac of Ubuntu nodig. over Windows XP met alle updates, Windows Vista, Windows 7 of 8, Mac OS X 10.6.3 of hoger of een nieuwe Linux-distributie Ubuntu worden aanbevolen. De computer moet ook 512 MB RAM en een processor die 1 GHz of meer te maken hebben. Gebruikers moeten ook rekening mee dat de belasting op Steam elk spel, heeft zijn eigen systeemvereisten.

doorzien Error 118

  1. In de eerste plaats dient te worden onderzocht of de eigen internetverbinding is intact en werkt prima.

  2. Als dat zo is, is de code 118 in het algemeen dat alleen onderhoud aan de servers worden uitgevoerd. Dit werk duurt slechts een paar uur in de meeste gevallen. Of en hoeveel servers worden momenteel getroffen door onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld, kunnen worden gecontroleerd op de website http://steamstat.us/.

map