Wat u moet weten en te overwegen bij het zoeken zijn Clear Steam account willen? Antwoorden op deze vraag is hier te vinden. meer informatie nu! Steam is een van de meest populaire distributie platforms voor games. Wie heeft niet de cliënt kan Steam gratis te downloaden. Wanneer gebruikers willen de distributie platform te verwijderen voor games hun Steam-account, dan zijn dit praktisch een onmogelijke taak. Een eenmaal geactiveerd gebruikersaccount met Steam meer gebruikers niet in de wereld. De deletie en het betreffende einde vernietiging van gegevens is vrijwel onmogelijk. De belangrijkste reden is dat geactiveerd en speelden spelletjes permanent moeten blijven gekoppeld aan een account aan om te blijven om ze te gebruiken. Clear Steam account

Er is een omweg naar de Steam-account te verwijderen

Er is een cruciale factor, dat is waarom het verwijderen van accounts op het spel platform is onmogelijk: Steam ontkend! om hun eigen rekening te sluiten en volledig te verwijderen uit het systeem de mogelijkheid ontbrekende gemakkelijk. De enige uitzondering: Als de account nog niet heeft ingeschakeld game op Steam, of is niet gekoppeld aan een spel dat uit het schrappen van de instellingen kunnen worden uitgevoerd.

Voorwaarden voor het verwijderen van Steam-accounts

In principe is het niet mogelijk af te sluiten zijn Steam-account. Het is mogelijk om alleen de Steam account verwijderen als er geen actieve spelen in deze nog steeds bestaat. Zo mag de rekening leeg zijn. Als alternatief kunt u het programma Steam cursus verwijderen en afstand van de computer. Ook kunnen gebruikers de opgeslagen e-mailadres in om zich te beschermen tegen reclame of spam te veranderen. Echter, om de rekening via de normale route te verwijderen is niet mogelijk. Het account verwijderen - de gebruiker kan doen! 1&# 46; stapHet programma Steam moet goed worden geïnstalleerd. Daarna-gebruikers bellen naar het beginscherm en in te loggen met hun eigen geloofsbrieven. Clear Steam-account - dus je gaat 2&# 46; stap: Als er geen spel is geactiveerd, klikt u op "instellingen", 3&# 46; stap: Hier is er nu de mogelijkheid om "Clear Steam account", Na een korte informatie, die de annulering, de optie kan omvat "bevestigen" worden geselecteerd. De Steam-account is nu gewist en is niet langer beschikbaar.